strategiesessie

Bespreek met mij hoe jij jouw interieurbedrijf tot een succesverhaal kan maken.
Zodat jij consistent droomklanten aantrekt, vanuit rust en plezier kunt ondernemen, door het hebben van een strategisch plan, én zodat jouw bedrijf kan groeien in omzet.
Zo kun jij een goed inkomen verdienen met jouw bedrijf, zonder dat je jezelf over de kop hoeft te werken.

in dit gesprek bespreken we:

blokkades

We bespreken waar je momenteel staat en ik kijk met je mee hoe je blokkades kunt overkomen om zo door te gaan groeien.

Kansen

Ik deel de kansen die ik voor je zie. Zo weet jij op welke punten jij een flinke groei kunt doormaken. 

Droombedrijf

We hebben het over hoe jouw bedrijf voor jou kan gaan werken, in plaats van dat jij het gevoel hebt maar te moeten blijven trekken aan jouw bedrijf. 

Jij bent net gestart als zelfstandig interieurontwerper, hebt je eerste klanten mogen voorzien van persoonlijk advies en bent klaar voor de volgende stap.

Je bent klaar met aanmodderen; klaar om je bedrijf én omzet te laten groeien tot het interieurbedrijf van jouw dromen.

Je bent op zoek naar een iemand met ervaring in het vak én met ervaring met het opzetten van een sterk interieurbedrijf, waaraan jij je kunt optrekken, waarvan jij kunt leren.

Herken jij je hier in?

Plan je strategiesessie in en dan kijken we samen waar je staat, waar je naartoe wilt en wat er voor nodig is om hier te komen. Ook kijken we of ik je hierbij persoonlijk, 1:1, verder kan helpen.

No worries, even kletsen is helemaal vrijblijvend.

Het gezicht

"Mijn naam is Lieke, interieurondernemer en interieurontwerper in Overijssel. Dat ik dit wilde worden, wist ik al erg jong. Dat ik dit als zelfstandige zou gaan doen, werd mij pas later duidelijk. Na de havo deed een versnelde opleiding tot Kleur- en Interieuradviseur aan het Cibap in Zwolle. Tijdens deze opleiding begon ik ook mijn eigen bedrijf, op 19 jarige leeftijd. Omdat ik me nog niet uitgeleerd voelde (want wanneer ben je dat eigenlijk wel?) besloot ik de deeltijdopleiding Interieurstyling aan Academie Artemis in Amsterdam te doen.

Streept groeide hard dus de stap naar fulltime ondernemen was snel gemaakt. Ik hou van sprongen in het diepe en blijf mezelf continu uitdagen. Ik heb naast mijn studie mijn complete bedrijf opgebouwd, om vervolgens na mijn studie fulltime van mijn bedrijf te kunnen leven. Ik denk dat dat genoeg zegt over mij en de sprongen die bij mij passen! "

“Ik ontdekte waarin ik mij wilde gaan specialiseren”

“Ik had behoefte aan een koers. In een gids die mij kon vertellen welke keuzes ik kan maken en wat dat oplevert. Ik was behoorlijk onzeker en ongeduldig. Ik wilde vooruit hollen, maar mijn benen kwamen eigenlijk niet vooruit. Met hulp van Lieke zette ik stap voor stap. Het concreet bezig zijn met haar opdrachten maakte dat ik even terug schakelde. Er ontstond overzicht en eigenlijk als vanzelf ontstond er een steeds duidelijkere visie en koers. Ik ontdekte wat mijn doelgroep (ideale klant) is, met wie ik het liefste samenwerk. Waar ik wel en geen energie van krijg. En bovenal, ik ontdekte waarin ik mij wilde gaan specialiseren. ” 

– Tirza ter Haar