“Van kleurrijk en energiek tot minimalistisch chic, met een sterk concept voor je winkel salon praktijk restaurant komen klanten keer op keer bij je terug”

Weet je niet hoe je jouw winkel, restaurant of kapperszaak meteen de juiste uitstraling geeft? De rol van de fysieke winkel is gigantisch veranderd en klanten shoppen vaker online. Om te zorgen dat mensen de moeite nemen om naar je toe te komen, is het belangrijk dat je een ijzersterk horeca- of winkelconcept neerzet. Hoe je dat doet? Zorg dat je onderscheidend en herkenbaar bent, door jouw passie en talent visueel te maken. Richt je op de voordelen die je met jouw fysieke winkel hebt. Creëer een concept waarbij jouw kracht naar voren komt en je alle zintuigen van je klanten prikkelt. Maak dat ze je producten willen zien, aanraken, ruiken, passen, proeven... beleven!

ebook: 6 stappen om jouw winkelconcept een unieke beleving te geven

Ben jij klaar om de markt te veroveren? Klaar om je te onderscheiden van jouw conculega met jouw winkel, salon, praktijk of restaurant? Ben jij klaar om een unieke beleving in te zetten als jouw troef? Ik deel met jou graag mijn 6 stappen om jouw winkelconcept een unieke beleving te geven! Ik neem je mee door een proces van keuzes maken met een reden. Door stappen te maken met een doel. Zes unieke tips om jouw unieke beleving vorm te geven en daarnaast deel ik ook nog een unieke mogelijkheid aan om nog dieper te graven. Want hoe dieper jij graaft, hoe verder jij komt! Ben jij klaar om de wereld te veroveren?

Please wait…

Wat tof dat jij aan de slag gaat met het ontwikkelen van een unieke beleving voor jouw winkel! Hou je me via Instagram op de hoogte hoe het gaat?

Werkwijze

Als Interieur- & Concept designer help ik het DNA van jouw merk uit te werken tot een nieuw concept. We kijken naar jouw bijzondere (product)kenmerken, net als de klanten waar je je op richt. Door te observeren, vragen en luisteren maak ik van jouw passie en ambitie met mijn expertise, ervaring en liefde een unieke beleving. Voor jou als eigenaar, je collega’s en niet geheel onbelangrijk, jouw ideale klant. Het maakt niet uit in welke fase je zit met je bedrijf, ik kan vanaf de start of tijdens een rebranding met je meedenken. Van de eerste schetsen, naar definitief ontwerp tot de uitvoering. Samen zetten we een innovatief concept neer dat de aandacht trekt, een succesvol bedrijf, waar je echt gelukkig van wordt.

Het gezicht

“Als concept designer heb ik een passie voor mensen die mooie dingen maken en creëren. Ik geloof dat wij de winkelstraten in het Oosten een stukje mooier kunnen maken. Zodat de klanten die straks jouw winkel, kapperszaak, lunchroom of schoonheidssalon binnenstappen geen behoefte voelen om online te shoppen of op zoek gaan naar een goedkopere optie. Met een sterk concept kiezen ze straks moeiteloos voor jou. Het gaat namelijk niet alleen om wat je aanbiedt, maar veel meer om de totaalbeleving voor jouw klanten. Lush en Marie-Stella-Maris zijn twee krachtige voorbeelden van merken die dat begrepen hebben en met hun stores iets unieks hebben neergezet. Het ruikt er lekker, je kunt er producten uittesten, het personeel ademt de beleving en klanten voelen zich meteen op hun gemak en komen graag terug.”

Services

Bij conceptontwikkeling draait het om alles wat jouw klanten zien en ervaren. Alle elementen die belangrijk zijn bij het beginnen of reorganiseren van je eigen bedrijf. In welke fase je ook zit, ik help je met het bedenken en uitwerken van je winkelconcept. Van het vertalen van je brandstory tot een huisstijl, inclusief sterk logo ontwerp en een verfrissende website, het ontwerpen van de inrichting voor je winkel, restaurant of praktijk, compleet passend bij jouw unieke concept. Dit alles inclusief de juiste tafel-, product- en etalage presentatie, meubels, verlichting en accessoires. En handig om te weten: ik kan ook de rest van je complete visuele marketing, zoals menukaarten, visitekaartjes en fotografie voor bijvoorbeeld je social media, voor je oppakken. Samen zorgen we dat je concept op alle vlakken zichtbaar is in je bedrijf! Zo zet je je merk stevig neer, en trek je klanten aan die bij je passen.

Wat klanten zeggen

Let's get in touch

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Ik denk graag met je mee om jouw bedrijf of winkel om te toveren naar een sterk concept.

Laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op om tijdens een vrijblijvend intakegesprek je plannen en wensen te bespreken.

De reiskosten binnen een straal van 20 km vanaf Luttenberg zijn gratis. Buiten een straal van 20 km reken ik een reisvergoeding van € 0,25 per km.

Design won't save the world.
But it damn sure makes it look good.