slimme tools voor een succesvol bedrijf 

Jij bent gestart als zelfstandig interieurontwerper, hebt je eerste klanten mogen voorzien van persoonlijk advies, maar het mag allemaal nog wel een stukje harder lopen van jou.
Je hebt de basis neergezet op jouw eigen manier, met jouw eigen inzichten, maar wilt graag weten hoe jij de volgende stap kunt nemen.
Je bent klaar met aanmodderen; klaar om je bedrijf én omzet te laten groeien tot het interieurbedrijf van jouw dromen.
In deze checklist deel ik enkele slimme tools met je die je gaan helpen om jouw bedrijf naar een volgend level te brengen. Om je bedrijf slimmer in te richten, om productiever te werken en om meer salaris uit je bedrijf te kunnen halen.

Hoe fijn zou het zijn als:

Ik zie veel interieurontwerpers voor zichzelf beginnen, met een flinke dosis aan vakinhoudelijke kennis, veel motivatie en veel talent.

Ze maken hun bedrijf kenbaar, zetten een website en social media pagina op en hopen / verwachten dat hun droomklant een aanvraag doet. Toch komt hun bedrijf niet helemaal van de grond.. Er komen niet genoeg aanvragen, de trajecten met klanten lopen niet helemaal soepel en kosten je veel energie, of je bent veel bezig met randzaken waardoor je veel uren maakt en naar verhouding te weinig verdient. Het ontbreekt aan een strategie, een plan van aanpak en een slim ingericht bedrijf.

De inhoud van deze checklist is zo onwijs waardevol; het geeft jou een inkijkje in de tools die ik gebruikte om mijn bedrijf en mijn salaris te laten groeien. 

Het hebben van een succesvol interieurbedrijf is namelijk geen rocket science; je moet alleen even weten hoé. 

 

Het gezicht

"Mijn naam is Lieke, interieurondernemer en interieurontwerper in Overijssel. Dat ik dit wilde worden, wist ik al erg jong. Dat ik dit als zelfstandige zou gaan doen, werd mij pas later duidelijk. Na de havo deed een versnelde opleiding tot Kleur- en Interieuradviseur aan het Cibap in Zwolle. Tijdens deze opleiding begon ik ook mijn eigen bedrijf, op 19 jarige leeftijd. Omdat ik me nog niet uitgeleerd voelde (want wanneer ben je dat eigenlijk wel?) besloot ik de deeltijdopleiding Interieurstyling aan Academie Artemis in Amsterdam te doen.

Streept groeide hard dus de stap naar fulltime ondernemen was snel gemaakt. Ik hou van sprongen in het diepe en blijf mezelf continu uitdagen. Ik heb naast mijn studie mijn complete bedrijf opgebouwd, om vervolgens na mijn studie fulltime van mijn bedrijf te kunnen leven. Ik denk dat dat genoeg zegt over mij en de sprongen die bij mij passen! "