fbpx

Na een lang in dezelfde woning te wonen, met door de jaren heen weinig tijd voor het interieur was het voor een gezin uit Luttenberg tijd voor verandering; een nieuw keukenontwerp, een muurtje eruit en schuifdeuren erin én een geheel nieuwe stijl in de woonkamer. Streept interieur & concepts mocht hen helpen bij het ontwerp van deze woonkamer en keukenverbouwing.

De wens wat een ruime eetkeuken en een knusse zithoek, waar wel alle kinderen en aanhang makkelijk terecht kan. Een ruimtelijk gevoel, maar toch privacy door de beide ruimtes te kunnen afscheiden. Stalen deuren, stoere elementen en een warme basis.

De keuken werd ontworpen in een luchtige maar robuuste opstelling met prachtige eikenhouten fronten die een stoere toon zetten in de keuken. Een grote tafel erbij, zachte kleuren op de muur en eyecatchers aan de muur en in de lampen zorgen voor een heerlijke, luchtige sfeer in de eethoek en keuken. De woonkamer is knusser geworden, met een fijne hoekbank waarop ruimte is voor het hele gezin. De zithoek word aangevuld met warme materialen en verfrissende details. Denk bijvoorbeeld aan de ensuite kasten met stalen deuren daartussen, de vlakverdeling in de kasten en het tv meubel dat daar naadloos in doorloopt.

Twee heerlijke, stoere, maar warme ruimtes die samen één zijn en waarbij het interieur een regelrechte weerspiegeling is van de bewoners. Een fijn thuiskomen voor het hele gezin!