fbpx

Je huis inrichten, of het nu gaat om nieuwbouw, je eerste gezinswoning of het huis waarin je al jaren woont, kan nogal overweldigend en vermoeiend zijn. Weet je zelf niet welke inrichting het beste bij je past? Dan is een ‘Volledig interieuradvies’ iets voor jou! Bij dit uitgebreide interieuradvies ontwerp ik – op basis van de plattegrond en een intakegesprek aan huis – een persoonlijk interieur op maat. Ik zal je tijdens het hele creatieve proces van eerste ideeën tot het uiteindelijke ontwerp begeleiden. Samen zorgen we voor een prachtig huis waar je trots op bent om in te wonen.

Werkwijze

De investering voor dit interieuradvies is €995,-  inclusief BTW en is geldig voor een ruimte van maximaal 60 m2. Wanneer je een uitgebreider interieuradvies wilt voor een combinatie van ruimtes, of een grotere ruimte, geldt een aangepast tarief. De reiskosten binnen een straal van 20 km vanaf Luttenberg zijn gratis. Buiten een straal van 20 km reken ik een reisvergoeding van € 0,25 per km.

Na de presentatie van het interieuradvies, kun je zelf aan de slag om het plan uit te voeren. Wil je hulp bij het shoppen, de afstyling of heb je liever dat ik de uitvoering van begin tot eind be- geleid? Dat kan. Bel me voor een gratis intake of stuur een mail met je wensen, dan ontvang je een offerte voor een aanpak op maat.

Plan een gratis intake

Na het invullen van je gegevens, neem ik zo snel mogelijk contact met je op om je wensen te bespreken en een afspraak in te plannen.

Design won't save the world.
But it damn sure makes it look good.