fbpx

Heb je een interieuradvies door Streept laten maken of ben je van plan dit te gaan doen? Dan kun je ook de uitvoering van het interieurontwerp uit handen geven. Handig als je zelf geen tijd hebt om te shoppen of niet weet waar te beginnen en wie je voor welke klus kan inschakelen. Na de goedkeuring van je persoonlijke interieurontwerp begeleid ik dan de uitvoering van ontwerp. In overleg met jou zorg ik voor de juiste tijdsplanning en hou in de gaten dat alles op rolletjes loopt.

Werkwijze

Wil je de uitvoering van je interieuradvies laten uitvoeren? De kosten voor deze begeleiding zijn € 65,- per uur, inclusief BTW. De reiskosten binnen een straal van 20 km vanaf Luttenberg zijn gratis. Buiten een straal van 20 km reken ik een reisvergoeding van € 0,25 per km.

Op basis van het interieuradvies en jouw wensen kan ik vooraf het benodigde aantal uren inschatten. We bespreken wat je zelf kan en wil doen en welke dingen je liever uitbesteed. Het is ook mogelijk om m’n hulp voor een x aantal uur in te schakelen.

Plan een gratis intake

Na het invullen van je gegevens, neem ik zo snel mogelijk contact met je op om je wensen te bespreken en een afspraak in te plannen.

Design won't save the world.
But it damn sure makes it look good.