fbpx

Ben je niet helemaal tevreden over je interieur, maar weet je niet waar het ‘m in zit? Dan is het fijn wanneer er iemand met je meekijkt en denkt. Als interieurontwerper is het m’n vak om te ontdekken wat er mist en hoe je jouw ruimte net dat beetje extra geeft. Ik kom graag bij je langs om je te adviseren op het gebied van kleur, indeling, meubels en accessoires. Je kunt al je woonvragen stellen en krijgt tips en suggesties waar je na afloop zelf mee verder kunt. En wil je al meteen schuiven met meubels? Dan kan dat natuurlijk ook.

Werkwijze

De kosten voor dit advies bedragen € 245,- inclusief BTW. De reiskosten binnen een straal van 20 km vanaf Luttenberg zijn gratis. Buiten een straal van 20 km reken ik een reisvergoeding van € 0,25 per km.

Goed om te weten: vind je 2 uur te kort? Je kunt dit live interieuradvies altijd uitbreiden met extra uren of extra opties, zoals een gedetailleerde shoplijst met alle stoffen, kleuren en accessoires. Zo kun je na het advies direct shoppen en zelf aan de slag. Laat gerust je gegevens achter, dan ontvang je een offerte voor een aanpak op maat.

Plan een gratis intake

Na het invullen van je gegevens, neem ik zo snel mogelijk contact met je op om je wensen te bespreken en een afspraak in te plannen.

Design won't save the world.
But it damn sure makes it look good.