fbpx

Trots thuiskomen, in jouw familiehuis

Je huis inrichten, of het nu gaat om nieuwbouw, je eerste gezinswoning of het huis waarin je al jaren woont, kan nogal overweldigend en vermoeiend zijn.
Je droomt van een sfeervol familiehuis. Een woning waar het gezellig samenkomen is en waar je graag familie en vrienden uitnodigt. Je wilt graag persoonlijkheid toevoegen en een mooie balans maken tussen jullie verschillende wensen en stijlen.
Alleen ervaar je momenteel een totaal ander gevoel: de inrichting is momenteel een combinatie van stijlen en is chaotisch in meubels en kleuren. Een mengelmoes van meubels uit de vorige woning, nieuwe meubels die recent zijn aangeschaft en de kastjes van oma. Je wilt graag persoonlijkheid toevoegen en een mooie balans maken tussen jullie verschillende wensen en stijlen.
Alles samengevoegd, waardoor niemand zich er volledig in herkent en zich écht helemaal thuis voelt.

waar jij van droomt?:

Hoe heerlijk zal het zijn als deze familiewoning, waar jij écht tot rust kunt komen, waar alles in balans is én die écht bij jullie past straks werkelijkheid is?

Dan is een interieurontwerp van Streept wat jij nodig hebt en ik help je daar graag bij! Dit interieurontwerp op maat zorgt er namelijk voor dat jij straks trots thuiskomt in jouw droomhuis, nooit meer keuzestress ervaart in woonwinkels en de borrel met je collega’s de volgende keer naar jouw eettafel verplaatst!

Werkwijze

“Wij wonen nu 25 jaar in ons huis buitenaf in Heeten. Door de jaren heen hebben we een aantal verbouwingen gehad en daarbij richtte wij ons met name op het praktische gedeelte ivm ons opgroeiende gezin en waren we minder gericht op het interieur en de aankleding. De kinderen zijn nu ouder en wij willen graag nog een aantal jaren van onze plek genieten, met daarbij een mooie inrichting.

Wij merkten al gauw dat onze smaken verschilden en we allebei andere ideeën hadden over de inrichting. We vonden het zelf erg lastig om dit samen te brengen. Onze dochter gaf ons de tip om misschien een interieurontwerper erbij te vragen om onze smaken en ideeën samen te brengen. Zij had eerder het werk van Lieke gezien en dacht dat zij ons misschien wel verder kon helpen.

Onze droom was om een gezellige woon-leef keuken te hebben met een directe loop naar buiten en daarnaast een ‘warme’ woonkamer. Het interieurontwerp heeft ervoor gezorgd dat onze smaken en ideeën zijn samen gebracht. Lieke heeft een prachtig ontwerp gemaakt van een ruime woon-leef keuken waar we uitgebreid kunnen koken, aan tafel kunnen zitten met een grote groep en kunnen na borrelen aan het kookeiland. De kamer heeft Lieke zo ingericht dat ondanks de ruimte het toch erg knus en sfeervol lijkt.

Wij hopen hier straks samen nog jaren van te kunnen genieten.

De samenwerking met Lieke hebben wij als zeer prettig ervaren. Lieke gaf ons alle ruimte om onze ideeën aan haar te vertellen en bracht dit goed samen. Ze liet ons meerdere voorstellen zien en gaf hierbij ook uitleg waarom ze dit op deze manier had ontworpen. Daarnaast vonden wij het leuk om te zien dat Lieke in haar ontwerpen meubels en accessoires gebruikte van lokale ondernemers.

Wij zouden daarom Lieke aanraden bij anderen. Je krijgt ontwerpen voorgesteld waar jezelf niet aan gedacht zou hebben en zorgt er voor dat verschillende smaken en ideeën samen gebracht worden.

Lieke, bedankt voor de hele fijne samen werking. We zijn erg blij met het eind resultaat!!”  – Frans & Agnes

STREEPT ONTWERPT BASIS

Vrijblijvende intake aan huis

Moodboard

5 2D schetsontwerpen

3D ontwerp met visuals van uiteindelijke indeling

2D plattegrond

Kleurenplan

Materialenplan

Verlichtingsplan

Meubels en accessoires ter indicatie

Maatwerk meubels ter indicatie

Visie

Digitaal presentatiebestand tijdens een eindpresentatie aan huis 

Mogelijkheid tot 1 correctieronde

STREEPT ONTWERPT COMPLEET

Vrijblijvende intake aan huis

Moodboard

5 2D schetsontwerpen

3D ontwerp met visuals van uiteindelijke indeling

2D plattegrond

Kleurenplan

Materialenplan

Verlichtingsplan

Meubelplan

Accessoireplan

Shoplist met link naar winkel (online) of met verwijzing naar winkel in omgeving

Visie

Technische tekeningen van eventuele maatwerk meubels

Digitaal presentatiebestand tijdens een eindpresentatie aan huis

Mogelijkheid tot 1 correctieronde

De reiskosten binnen een straal van 20 km vanaf Luttenberg zijn gratis. Buiten een straal van 20 km reken ik een reisvergoeding van €0,25 per km. 

Nadat jij het interieurontwerp hebt doorgevoerd in jouw woning:

“Wij zijn erg blij dat Lieke ons heeft kunnen helpen met het ontwerpen en inrichten van onze nog nieuw te bouwen woning! Altijd lastig om vanaf een plattegrond te bedenken hoe je toekomstige benedenverdieping eruit moet komen te zien. Hoe fijn is het dan als iemand je helpt bij het ontwerpen van de keuken, de indeling van de benedenverdieping, de kleur van de muren, interieuradvies enz. Lieke heeft ons hierbij mogen helpen en wat een fijne samenwerking was dit! Lieke is erg enthousiast, luistert goed naar je wensen en komt uiteindelijk met een verrassend en uniek plan met elementen waar wij zelf niet snel op waren gekomen, maar wat uiteindelijk helemaal bij ons past. Kortom; echt een aanrader!” – Jorien

“Lieke heeft ons super geholpen met ons interieur. Met haar ervaring en enthousiasme heeft zij geluisterd naar onze wensen en kleuren. Wij zagen door de bomen het bos niet meer en wisten niet waar we moesten beginnen. Een belangrijke wens van ons was om in de woonkamer een basis te creëren waar we naar alle hoeken (kinderhoek, kachel en tv) konden kijken. Lieke kwam met een prachtig idee voor een elementenbank. En wauw, wat eyecatcher! Verder werd de hele inrichting vorm gegeven van vloer, verlichting, raamdecoratie tot aan accessoires. Door een aantal basiskleuren kwam onze woonkamer en keuken tot één geheel. Door haar advies konden we gericht gaan inkopen en wij vonden het ook belangrijk dat wij ons interieur bij de lokale ondernemers konden inkopen/zien. Inmiddels is ons plan gerealiseerd. In het begin vonden we de kleuren op de muren spannend, maar we hebben er geen moment spijt van gehad, want alles wat in ons interieur staat komt tot z’n recht. Lieke is een ervaren stylist op het gebied van interieur, waarbij zij onze wensen heeft verwerkt in een uniek plan!” – Heleen & Michel

“Trots thuiskomen, Streept bracht ons van idee naar werkelijkheid; een stoere keuken van ons allemaal! Van een strak eiland in het midden naar een lange tafel met een mega-bank vol kleurige kussens, waar iedereen gezellig aanschuift. Een bijpassende deur, sluit de ruimte verrassend af. Streept ontwerpt niet standaard en verrast je met gewaagde keuzes, dat is wat ons zo enthousiast maakt. Meer dan tevreden!” – Bert & Gea

Het gezicht

"Mijn naam is Lieke, interieurondernemer en interieurontwerper in Overijssel. Dat ik dit wilde worden, wist ik al erg jong. Dat ik dit als zelfstandige zou gaan doen, werd mij pas later duidelijk. Het toffe aan zelfstandig interieurontwerper zijn?

Door mijn ervaring, vakkennis en persoonlijkheid weet ik jouw (onderliggende) wensen en dromen om te zetten tot een persoonlijk thuiskomen. Ik ben onafhankelijk van merken en winkels, wat maakt dat jouw nieuwe interieur, voor joú gemaakt is. Niets roeien met de riemen die er zijn, ik zoek stad en land af voor de beste pareltjes voor jouw woning. Want ieder karakter is verschillend, iedere wens is uniek en ieder gezin heeft een andere dynamiek. Mijn doel is om die van jullie uit te vergroten en toe te passen in de woning waar jullie trots thuis komen!"

Plan een gratis intake

Klaar om jouw woning tot een persoonlijk huis te maken? Klaar om met het hele gezin trots thuis te kunnen komen in jullie droomhuis?

Vraag dan hier een kennismakingsgesprek aan en we spreken snel af om jouw wensen tot uitvoering te brengen!

Design won't save the world.
But it damn sure makes it look good.

VEELGESTELDE VRAGEN

De meerwaarde zit hem met name in het eerste stukje van dit antwoord; persoonlijk. Het interieurontwerp dat voor je gemaakt wordt is een persoonlijk ontwerp, afgestemd op jouw wensen en dromen. Op jouw wensen en eisen. Het zorgt ervoor dat het aansluit bij jouw persoonlijkheid, op een originele wijze, die je zelf niet zou hebben kunnen bedenken. Een persoonlijk interieurontwerp zorgt ervoor dat jij jezelf herkent in de woning en het interieur, maar ook dat je niet hetzelfde geheel bij de buren tegenkomt. Het is een investering die meerwaarde biedt op het gebied van ervaring. De rust en het trotse gevoel dat jij ervaart. Maar ook op vlak van miskopen. Want stel dat je zelf aan de slag was gegaan, dan was het hem misschien wel drie keer ‘niet niet helemaal’ geweest. Miskopen kosten ook geld, en ook nog eens op een manier die niet meer rust oplevert.

Gezien de investering voor een interieurontwerp kan ik me goed voorstellen dat je zeker wilt stellen dat het ontwerp straks bij je past. Het is niet zomaar een winterjas, die je ziet voor je hem koopt. Daarom zorg ik tijdens het ontwerpen dat ik regelmatig contact met je opneem om te pijlen hoe je erin staat en of er onderdelen of wensen veranderd zijn. Ik zorg dus écht dat de wensen kloppen met het ontwerp dat ik voor je maak.

De tussenpresentatie en de correctieronde die in alle gevallen bij een interieurontwerp zitten, helpen hierbij. Tijdens de tussenpresentatie zie jij het moodboard, wat een beeld geeft voor de sfeer van het uiteindelijke interieurplan. De schetsontwerpen helpen je een beeld te geven van wat de verschillende indelingen doen met de ruimte én zorgen ervoor dat jij zeker weet dat de indeling straks aansluit bij jouw wensen, nog voordat deze uitgewerkt. Vanuit deze keuzes ontwerp ik verder naar een eindontwerp dat aansluit bij jouw wensen.

Het kan altijd gebeuren dat er bij de eindpresentatie een lamp niet helemaal naar wens is, of een behangetje niet in de smaak valt. Daarvoor hebben we de correctieronde. Na de eindpresentatie kun je het geheel even laten bezinken, waarna je mij een lijstje mag doorsturen met punten die je graag anders zou zien. Deze verwerk ik in een nieuw geheel tijdens de correctieronde, waardoor er nieuwe voorstellen worden gedaan en er een geheel ontstaat dat écht naar wens is. Niets is zo fijn als zekerheid dat het interieurontwerp straks helemaal bij jou en jouw gezin aansluit!

Het traject van een interieurontwerp duurt gemiddeld acht weken. Dit termijn is uitgaande van een ontwerp voor woonkamer- eetkamer en eventueel een keukenontwerp. Mocht er uitgebreid worden met extra ruimtes kan dit invloed hebben op het termijn. Net als eigen inbreng, zoals de tijd die jij nodig hebt voor het maken van een keuze na aanleiding van de tussenpresentatie!

Na de eindpresentatie en eventuele correctieronde heb jij een shoplist met alle meubels en materialen die in het ontwerp verwerkt zijn. Alle items zijn gelinkt aan een winkel in de omgeving, waar jij de meubels kun testen óf bestellen. Mocht het item niet in de buurt te vinden zijn, zit er achter de afbeelding een linkje naar een webshop, waar jij het artikel eenvoudig kunt bestellen. Ik probeer zoveel mogelijk meubels en materialen bij dezelfde winkels te verzamelen, zodat jij niet heel stad en land af hoeft en eenvoudig het geheel kunt samenstellen bij de winkel zelf. Het shoppen en uitvoeren van het ontwerp is dus aangebroken. Mocht je nog tegen onderdelen aanlopen, mag je me altijd een berichtje doen. Daarnaast is niets verplicht, het ontwerp is ten alle tijde aan te vullen met eigen favorieten. Mocht je na het traject enthousiast met de uitvoering bezig zijn geweest en het resultaat graag met mij willen delen? Dan ontvang ik met veel plezier de foto’s in mijn mailbox! 

Het is altijd belangrijk om tijdig contact op te nemen voor het inplannen van een intakegesprek, wanneer jij een datum hebt staan waarop je het geheel uitgevoerd wilt hebben. Je moet namelijk ten alle tijde rekening houden met de duur van het traject, maar daarnaast ook met de levertijd van meubels en onderdelen zoals bijvoorbeeld de keuken, de vloer of de raamdecoratie. Daarom raad ik bij \ verhuizingen en nieuwbouw altijd aan om, zodra de plattegronden van de nieuwe woning bekend zijn, contact op te nemen voor het inplannen van een kennismaking. Bij verhuizing is zes maanden vooraf in veel gevallen voldoende. Bij nieuwbouw is het fijn als ik vanaf de start van het traject, eventueel in fases, mee kan denken. Mochten er dan aanpassingen zijn in bijvoorbeeld aansluitingen of lichtpunten, kunnen wij deze nog veranderen ten goede van het interieur. In al deze gevallen; te vroeg beginnen bestaat niet en mocht je niet helemaal zeker zijn wanneer het moment is om voor jouw (nieuwe) woning van start te gaan? Stuur me dan gerust even een berichtje, dan denk ik met je mee!