fbpx

“Iedereen kan TROTS thuiskomen. Met een vernieuwend en persoonlijk interieur, dat naadloos aansluit bij jouw behoeftes en woonwensen”

Streept interior design zorgt ervoor dat jij trots thuiskomt. In je familiehuis, je oase van rust, je speelparadijs, je eigen plekje om je terug te trekken, je knusse hoekje op de bank, je man cave, je open keuken. De plek waar jij met gemak en veel plezier vrienden en familie uitnodigt. Of dit er nou twee, acht of achttien zijn. Samen zorgen we met een passend interieurontwerp voor jouw woning.

Services

Ik kom bij je langs om je in 2 uur de beste tips & tricks voor jouw interieur te geven. Van de juiste kleur op de muren, tot het vinden van een logische indeling van de ruimte. Je kunt met al je vragen bij me terecht. Samen zorgen we voor een interieur dat klopt.

Lees meer »

Na de intake, waarin we jouw wensen bespreken, maak ik een moodboard en meerdere schetsen. Het concept waar jij echt blij van wordt, werk ik uit tot een kant-en-klaar interieurontwerp in 3D.

Lees meer »

Streept ontwikkelde een DIY interieur box waarmee jij jouw persoonlijke woonstijl gemakkelijk doorvoert in jouw interieur. Een methode waardoor je op ieder moment, voor elk meubel, iedere lamp of stylingitem gemakkelijker kunt bepalen of het bij je past.

Via 7 compacte videomodules, leer je jouw eigen woonstijl goed kennen en maak je op basis daarvan concrete plannen voor je eigen interieur. Na het volgen van de online modules, heb jij je persoonlijke interieur gecreëerd, dat naadloos aansluit bij jouw behoeftes en woonwensen. Yes, je kunt trots thuiskomen!

Lees meer »

In overleg met jou coördineer en begeleid ik de uitvoering van het interieuradvies. Ik maak een planning, zorg dat de juiste vakmensen worden ingeschakeld en bestel de juiste spullen. We overleggen wat je zelf doet en liever uitbesteedt. Zo kun je snel en zorgeloos genieten van je nieuwe interieur.

Lees meer »

Wat klanten zeggen

Werkwijze

Bij het maken van je interieurontwerp gaan we uit van jouw droomscenario. Want, hoe tof is het om uit te gaan van jouw ideaalplaatje, waarbij alles kan en mag! Verlang je naar een tiny house op de Veluwe, een kleurrijk huis in Ibiza-stijl of hou je van rust en ruimte? Als interieur designer pak ik elementen uit jouw wensenlijstje en daarbij hoef je geen concessies te doen. Zo hoeft die bank heus niet meer van leer te zijn, omdat je kinderen hebt en de vlekken eraf moet kunnen. En als jij van Scandinavisch houdt en je partner van industrieel, hoef je echt niet veilig in het midden van jullie smaken te gaan zitten. Waardoor je straks beiden niet helemaal happy bent. Ik breng alles samen tot één geheel en vertaal je een interieur naar een persoonlijke stijl voor alle bewoners en maak er een fijn thuis van.

Het gezicht

“Hi, ik ben Lieke, Interieurontwerper en Interieur- & Concept designer in Overijssel. In mijn omgeving word ik ook wel een popcornmachine genoemd. Waarom? Omdat ik als enthousiaste creatieveling niet kan stoppen met het oppoppen van ideeën. Als interieurontwerper geloof ik dat iedereen trots thuis kan komen. En dat geldt ook voor jou. Hoe? Dankzij een interieur dat helemaal aansluit bij jouw behoeftes, wensen en karakter Daarbij hoop ik je te inspireren met originele en verrassende woon ideeën, indelingen, kleuren en meubels waar je zelf niet op zou komen!”

Let's get in touch

Met het juiste design maken we de wereld mooier. Dat is waar ik je graag bij help.

Ben je enthousiast geworden om samen te werken, wil je meer informatie of heb je een vraag? Vertel hier wat meer over jezelf. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Design won't save the world.
But it damn sure makes it look good.