“Hi ik ben LIEKE, interieur ontwerper van jouw woonboerderij.”

Als interieurontwerper help ik echte gezinsmensen met het creëren van hun droomhuis. Of je nou verlangt naar een fijnere indeling voor jouw woonboerderij, authentieke details wilt combineren met nieuwe meubels óf wanneer je een reeds gemoderniseerde woning hebt, maar verlangt naar meer kleur en sfeer. Ik ga uit van jouw droomscenario en zorg ervoor dat jouw ideaalplaatje tot leven komt.

Wil jij een droomhuis waar jij en jouw hele gezin trots thuiskomen? Waar aan iedereen gedacht is en waar stijlen en wensen samenkomen? Stel je eens voor dat deze droomsituatie is doorvertaald naar jouw huidige woning en dat jullie je écht thuis voelen. Dat persoonlijke items een mooie plek krijgen, dat unieke wensen samengevoegd worden en dat de oude pronkstukken, gecombineerd nieuwe items, prachtig tot hun recht komen. Stel je eens voor dat jij weer trots kunt thuiskomen!

Ik help je daar graag bij. We bespreken jullie wensen en dromen. Jullie uitdagingen en inspiratie. Dit alles verwerk ik tot een ideale indeling en inrichting voor jullie huis. Van een lekker plekje om je terug te trekken met een goed boek, tot die lange eettafel waar je met gemak de hele familie uitnodigt. Ik breng alles samen tot één geheel en vertaal het interieur naar een persoonlijke stijl voor het hele gezin, waardoor het voor iedereen een heerlijke plek om thuis te komen word.

Het gezicht

"Mijn naam is Lieke, interieurondernemer en interieurontwerper in Overijssel. Dat ik dit wilde worden, wist ik al erg jong. Dat ik dit als zelfstandige zou gaan doen, werd mij pas later duidelijk. Het toffe aan zelfstandig interieurontwerper zijn?

Door mijn ervaring, vakkennis en persoonlijkheid weet ik jouw (onderliggende) wensen en dromen om te zetten tot een persoonlijk thuiskomen. Ik ben onafhankelijk van merken en winkels, wat maakt dat jouw nieuwe interieur, voor joú gemaakt is. Niets roeien met de riemen die er zijn, ik zoek stad en land af voor de beste pareltjes voor jouw woning. Want ieder karakter is verschillend, iedere wens is uniek en ieder gezin heeft een andere dynamiek. Mijn doel is om die van jullie uit te vergroten en toe te passen in de woning waar jullie trots thuis komen!"

SERVICES

Online Cursus

Wil jij graag je eigen interieurplan ontwikkelen, maar kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Met The Decision Box creëer je zelf in no time een interieur dat  bij je past!

Samen Sparren

Is je interieur toe aan een snelle opknapbeurt? Wil je mondeling advies over een fijne indeling van de ruimte en goed kleurgebruik? Weet je niet welke inrichting het beste aansluit bij jouw woning? Dan is een 2,5-urig ‘Samen Sparren’ advies iets voor jou!

Interieurontwerp

Heb je een nieuwe woning en ben je op zoek naar een passend interieur? Of wil je jullie bestaande interieur een compleet nieuwe uitstraling geven? Ik vertaal jouw wensen naar een moodboard, logische indeling, compleet met kleur-, materialen en lichtplan!

Wat klanten zeggen

Let's get in touch

Met het juiste design maken we de wereld mooier. Dat is waar ik je graag bij help.

Ben je enthousiast geworden om samen te werken, wil je meer informatie of heb je een vraag? Vertel hier wat meer over jezelf. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Streept geeft interieuradvies in geheel Overijssel. Denk aan Raalte, Heeten, Ommen, Dalfsen, Zwolle, Deventer, Nijverdal, Almelo, Hengelo, Enschede en nog veel meer. Woon je over de Overijsselse grens? Schroom dan ook zeker niet om contact op te nemen. 

Design won't save the world.
But it damn sure makes it look good.