Ben jij toe aan een nieuw interieur, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken? Vind jij het lastig om knopen door te hakken en keuzes te maken? Wil jij leren hoe jij er zelf voor kunt zorgen dat je weer trots thuiskomt in jouw woning? Met The Decision Box creëer je zelf in no time jouw droominterieur!

 

Online cursus ‘7 stappen naar jouw droominterieur’

Streept ontwikkelde een online cursus mét DIY box vol stalen, waarmee jij jouw persoonlijke woonstijl gemakkelijk doorvoert in jouw interieur. Een methode waardoor je op ieder moment, voor elk meubel, iedere lamp of stylingitem gemakkelijker kunt bepalen of het bij je past.

 

Via 7 compacte videomodules, leer je jouw eigen woonstijl goed kennen en maak je op basis daarvan concrete plannen voor je eigen interieur. Na het volgen van de online modules heb jij:

 • helder wat jouw persoonlijke stijl is en hoe je deze doorvoert in je interieur
 • een interieurplan ontwikkeld waarin je trots thuiskomt
 • ontdekt welke meubels en accessoires bij jou passen en hoef je nooit meer een miskoop te doen
 • een persoonlijke interieur gecreëerd, dat naadloos aansluit bij jouw behoeftes en woonwensen

 

Yes, je kunt trots thuiskomen!

“The Decision Box heeft ons erg geholpen om meer een beeld te krijgen van de stijl die we willen, welke kleuren goed bij elkaar passen, verlichting etc. Hoe alles uiteindelijk vorm zal krijgen moet nog even blijken, omdat ons huis nog gebouwd moet worden, maar het was erg nuttig en leerzaam!” – Iris

“Ik vond The Decision Box erg leuk om mee aan de slag te gaan! Hij was super leuk om uit te pakken, wat een verassing! We hebben nu een goed idee wat we willen qua indeling en heb de box met inhoud bewaard voor de toekomst. Ik zal de box vooral aanraden wanneer je nog in de beginfase bent van een verbouwing of nieuwbouw. Doordat wij al wat verder waren heb ik wat modules over kunnen slaan. Ben je nog een eerder stadium, dan komen alle stappen in de modules aan de beurt!” – Judith

Boutique Blue

Boutique Blue is box gevuld met diepe tinten en rijke materialen. Blauw is de basiskleur van de box, zoals de naam al doet vermoeden, en word aangevuld met contrasterende tinten zoals okergeel. Een interieurstijl die nét dat beetje extra bied en iets chiquer is dan de rest. Een stijl die voor de echte, rijke boutique sfeer gaat.

De box is perfect voor degenen die zich niet laten leiden door trends en het liefst een interieur creëren dat helemaal een eigen twist heeft. Diepere kleuren en warme materialen zijn hier dan ook goed vertegenwoordigd.

In Boutique Blue vind je:
 • Diepblauwe kleuren, van helder tot vergrijsd, je favoriete kleur ga jij hier zeker vinden
 • Warme contrasterende kleuren, met name in de okergele groep. Niet alleen vind je dit in kleurstalen, ook in stoffen komt deze kleur terug
 • Rijke materialen, zoals donkere houtsoorten, velvet stoffen en grove texturen

Monstera Mornings

Monstera Mornings dankt zijn naam aan de welbekende plant die in ieder groene interieur wel terugkomt; de gatenplant. Hij vertegenwoordigd in deze box het botanische randje van de Scandinavische woonstijl met industriële details.

Een toegankelijke stijl met groene en neutrale kleuren, aangevuld met warme aardetinten. De perfect box om je interieurplan zo rustig of contrastrijk mogelijk te maken. De perfecte box om dat fijne familiehuis te creëeren!

In Monstera Mornings vind je helaas geen echte gatenplant, wat je wel vind?:
 • Warme kleuren en materialen
 • Een ruim pallet aan groentinten en aardetonen
 • Verschillende houtsoorten en vele natuurlijke materialen om jouw woning helemaal Scandinavisch gezellig te maken!
 • Materialen en kleuren om een uniek, industrieel randje toe te voegen aan jouw familiehuis

Spiced Blush

Hou je van wat meer kleur, inclusief bohemian en eclectische invloeden? Dan is Spiced Blush dé box voor jou!

Sfeervol, pittig en heeft meer contrasten in kleur en materiaal dan de overige twee boxen. Een echte mengelmoes dus!

Van donker hout met grove nerf, tot licht eiken en verfijnd. Veel kussens, rijke materialen zoals ribstof en bouclé, niets moet, alles mag.

In Spiced Blush komt alles terug:
 • Een breed scala aan kleurstalen, in kleurgroepen die te veel zijn om op te noemen
 • Materialen die minder binnen de lijntjes kleuren, maar wel een heerlijke warmte toevoegen
 • Stalen in meerdere stijlen, die je gemakkelijk met elkaar kunt mixen en matchen om jouw droomhuis neer te zetten!

Werkwijze

Over mij

“Hi, ik ben Lieke, Interieurontwerper en Interieur- & Concept designer in Overijssel. Als ervaren interieurontwerper geloof ik dat iedereen trots thuis kan komen. Ook jij! The Decision Box helpt je bij het ontdekken en toepassen van jouw eigen woonstijl. Hou jij ervan om lekker zelf aan de slag te gaan? Heb je zelf echt al wel ideeën voor jouw woning, maar wil je nét die frisse blik en extra tips? De handige box zit vol kleurstalen, materialen en meubels op schaal, die zorgen dat je lekker zelf aan de slag kunt. De 7 modules helpen jou erachter te komen hoe jij jouw smaak en woonwensen verwerkt in een interieur dat bij je past. Met deze DIY interieur box hoop ik je te inspireren met originele en verrassende woonideeën, indelingen, kleuren en meubels waar je zelf niet op zou komen!”

 

Sneak peek: dít zit er in de modules

1. Stijl ontwikkelen en bepalen

Welke woondromen heb je? Hoe zou je graag willen leven in jouw huis? In deze eerste module start je met wegdromen over jouw ideale woning! En ontdek je hoe je dat droomplaatje omzet naar concrete stappen voor het maken van jouw persoonlijke interieurplan.

2. Maak een indelingsplan

Nadat je je dromen hebt gevisualiseerd gaan we in module 2 aan de slag met het indelingsplan. In de box zitten papieren meubels op schaal, dus je gaat echt knippen en schuiven tot het helemaal klopt.

3. Kies een geschikte vloer voor je woning

De vloer is een element dat je niet zomaar verandert of vervangt. Een belangrijke keuze die invloed heeft op de overige elementen van je interieurplan, zoals kleuren en materialen. In module 3 leer je hoe jij de perfecte vloer kiest.

4. Creëer een kleurenplan

Een populaire stap voor veel mensen, in deze 4e module gaan we de kleuren bepalen! In jouw box zitten verschillende kleurstalen. Stalen die met zorg zijn uitgekozen en die passen bij de stijl die jij hebt uitgekozen. Je stelt een kleurenpallet samen, die past bij jouw moodboard, jouw wensen én waar iedereen in huis blij van wordt.

5. Ontwikkel een materialenplan

De juiste materialen maken je woning af. Hout, tegeltjes, linnen, katoen, staal… Ze stralen het verhaal uit dat jij wilt vertellen. In deze module ontdek je hoe je de juiste materiaalkeuzes maakt.

6. Een sterk verlichtingsplan maken

Niets zo irritant als de verkeerde lampen op de verkeerde plekken in huis. Want hoe eenvoudig het toevoegen van verlichting misschien ook klinkt, het gaat verder dan het uitzoeken van wat mooie lampen en ze ophangen. In de module 6 leg ik het je stap voor stap uit hoe je de juiste basisverlichting, functionele verlichting en sfeerverlichting kiest.

7. Styling voor de finishing touch

We zijn er bijna! In deze laatste module gaan we aan de slag met de styling. Styling is het aankleden van het interieur, het puntjes op de i zetten en het aftoppen van het materialenplan. Maar ook het toevoegen van persoonlijkheid. Zonder de juiste styling geen gezellig thuiskomen!

 

Wat kost het?

Je ontvangt nu:

 • de online ontwerpcursus ‘7 stappen naar jouw droominterieur’ (t.w.v. €195)
 • The Decision Box vol met stalen en materialen in jouw gekozen stijl (t.w.v. €45)
 • Facebook community mét maandelijkse begeleiding (t.w.v. €65)
 
Een waarde van €305 in totaal, nu voor slechts €135!

Je bestelt de cursus eenvoudig via de gele knop onder je favoriete box!