In 2,5 uur tijd handvatten om jouw interieur naar het volgende niveau te brengen

Je huis inrichten, of het nu gaat om een zelfgebouwde schuurwoning, je eerste koophuis of de woonboerderij waarin je al jaren woont, kan nogal overweldigend en vermoeiend zijn.
Je droomt van een sfeervol familiehuis. Een woning die praktisch is ingedeeld, maar waar het ook juist gezellig samenkomen is en waar je graag mensen over de vloer hebt. Je wilt graag persoonlijkheid toevoegen en een mooie balans maken tussen jullie verschillende wensen en stijlen.
Alleen ervaar je momenteel een totaal ander gevoel: de inrichting is een combinatie van verschillende stijlen. Het is chaotisch in meubels en kleuren. Of misschien lukt het je niet om de grote ruimte tot een eenheid te maken. Een balans te vinden tussen de authentieke details en nieuwere items die jullie ook mooi vinden. Het is een mengelmoes, waardoor niemand zich er volledig in herkent en zich écht helemaal thuis voelt.

Tijdens Samen Sparren kun je al jouw woonvragen en uitdagingen met mij delen. We behandelen de punten waarop je vastloopt en ik kijk en denk op alle vlakken met je mee. Het is namelijk als interieurontwerper mijn vak om te ontdekken wat er mist en hoe je jouw ruimte net dat beetje extra geeft. Op het gebied van kleur, indeling, meubels en accessoires. Ik zorg dat jij suggesties hebt waar je na afloop zelf mee aan de slag kunt. Want stel je eens voor dat jij straks een praktische boodschappenlijst hebt waarmee jij jouw droominterieur werkelijkheid kunt maken! Wil je liever direct al schuiven met meubels? Dat kan natuurlijk ook!

Werkwijze

Dit advies past bij jou wanneer jij:

“Lieke heeft met Samen Sparren advies gegeven bij het inrichten van mijn nieuwe woning. Heel fijn om samen met iemand ‘met oog en kennis’ door je eigen (nieuwe) woning te gaan en ter plekke een plan te maken. Uiteindelijk heb ik een boodschappenlijst met kleurcodes, leuke ideeën en verwijzingen naar plekken waar ik zaken kan bestellen. Communicatie is vlug, persoonlijk en ik kan het iedereen aanraden.” – Erik

SAMEN SPARREN

Telefonische intake

2,5 uur advies aan huis

Mondeling advies op het gebied van indeling, kleur, meubels en accessoires

Antwoord op al je woonvragen

Compacte uitwerking op papier

Foto-uitwerking van gekozen kleuren, materialen en stalen

De reiskosten binnen een straal van 20 km vanaf Luttenberg zijn gratis. Buiten een straal van 20 km reken ik een reisvergoeding van €0,25 per km. 

Goed om te weten: vind je 2,5 uur te kort? Je kunt dit Samen Sparren advies altijd uitbreiden met extra uren of extra opties, zoals een gedetailleerde shoplist met alle stoffen, kleuren en accessoires. Zo kun je na het advies direct shoppen en zelf aan de slag gaan.

Na Samen Sparren en de uitwerking waarmee je zelf aan de slag gaat:

“Lieke heeft ons goed geholpen met ideeën voor de inrichting van onze woonkamer en eethoek. Ze heeft eerst goed onze wensen en voorkeuren achterhaald door echt naar ons te luisteren en vragen te stellen. Vanuit daar hielp ze ons met kleuren op de muren, indeling en vormen van meubels en de inrichting van verschillende hoekjes / nisjes. kortom, Lieke is een hele leuke, enthousiaste meid die goed is in haar vak als adviseur. Aanrader voor je interieur!” – Andrea

“Een nieuw huis brengt een heleboel keuzes met zich mee. Lastig als je veel dingen mooi vindt, maar je niet zo goed kunt inbeelden wat nou wel of juist niet matcht. Lieke heeft ons ontzettend goed geholpen door in slechts een paar uurtjes tijd onze ideeën concreet te maken. De juiste kleuren op de muur, de combinatie van nieuwe en mee te nemen meubels en dan ook nog een paar ‘out of the box’ ideeën er bovenop: wij werden er blij van! We hebben praktisch al het advies overgenomen en zijn onwijs tevreden met het resultaat.” – Leonie

“Wij zijn heel blij met het advies dat Lieke ons gegeven heeft. Zelf vonden wij het lastig om het totaalplaatje van onze woonkamer en keuken voor ons te zien. Lieke heeft ons goede adviezen kunnen geven over kleurgebruik, behang en materialen. Heel verrassend vonden wij haar tip om te kiezen voor een elementenbank; zo kunnen we optimaal gebruikmaken van onze woonkamer” – Marcel en Marleen

Het gezicht

"Mijn naam is Lieke, interieurondernemer en interieurontwerper in Overijssel. Dat ik dit wilde worden, wist ik al erg jong. Dat ik dit als zelfstandige zou gaan doen, werd mij pas later duidelijk. Het toffe aan zelfstandig interieurontwerper zijn?

Door mijn ervaring, vakkennis en persoonlijkheid weet ik jouw (onderliggende) wensen en dromen om te zetten tot een persoonlijk thuiskomen. Ik ben onafhankelijk van merken en winkels, wat maakt dat jouw nieuwe interieur, voor joú gemaakt is. Niets roeien met de riemen die er zijn, ik zoek stad en land af voor de beste pareltjes voor jouw woning. Want ieder karakter is verschillend, iedere wens is uniek en ieder gezin heeft een andere dynamiek. Mijn doel is om die van jullie uit te vergroten en toe te passen in de woning waar jullie trots thuis komen!"

Plan een advies aan huis

Klaar om jouw interieur naar een volgend niveau te tillen? Om weer echt trots thuis te komen? Vraag hier jouw persoonlijke advies aan huis aan!

Streept geeft interieuradvies in geheel Overijssel. Denk aan Raalte, Ommen, Dalfsen, Zwolle, Deventer, Nijverdal, Almelo, Hengelo, Enschede en nog veel meer. Woon je over de Overijsselse grens? Schroom dan ook zeker niet om contact op te nemen.

Design won't save the world.
But it damn sure makes it look good.

VEELGESTELDE VRAGEN

Yes! Tijdens het advies noteer ik alle keuzes die we maken op de zogenoemde ’boodschappenlijst’. Deze laat ik na afloop van het advies bij jou achter. Je hebt dus direct alle kleurnummers, namen van meubels en materiaal voorbeelden in een overzicht, zodat jij direct naar de verfzaak kunt! Het is dus echt het meest praktische advies dat ik heb, zodat jij op korte termijn jouw interieur naar het volgende level kunt tillen!

In deze 2,5 uur mag je me al jouw vragen stellen en uitdagingen met mij delen. Hiervoor zoeken we oplossingen en maken we een mooi plan. Is 2,5 uur niet genoeg? Dan kunnen we hem altijd uitbreiden met een of meerdere uren óf met een gedetailleerde shoplist. Het verschil tussen de twee adviezen zit hem vooral in de strekking en het maatwerk advies  dat je krijgt. Het Samen Sparren is snel, praktisch en maakt dat je direct zelf aan de slag kunt met de uitwerking. Een compleet interieurontwerp zorgt ervoor dat je volledig ontzorgd wordt, het is persoonlijker, nog meer op jullie wensen en dromen gericht is én het een totaalplaatje wordt. Bij een compleet interieurontwerp gaat het dus echt om een interieurplan op maat. Dat maakt ook dat een groter pakket een strekking heeft van zo’n zes weken. Het duurt dus langer voordat je de aanpassingen kunt doen in je interieur!

Klinkt dit advies voor jou als te klein? Of heb je vaak moeite met het inbeelden van de keuzes die we tijdens een Samen Sparren advies kunnen maken? Dan is een Streept ontwerpt compleet of een Streept ontwerpt basis misschien meer iets voor jou. Hierbij gaan we nog dieper in op jouw wensen, eisen en dromen en maak ik een persoonlijk interieurontwerp op maat. Dit is inclusief uitgebreid kleuren- en materialenplan, verlichtingsplan en een gedetailleerde lijst met meubels en accessoires die verwerkt zijn in een praktische shoplist. Daarnaast ontvang je bij een interieurontwerp ook een 3D ontwerp, waarbij je alle gemaakte keuzes eerst eens in visuals kunt bekijken. Zo kun je ze eerst zien, voordat je aan de slag gaat! Meer informatie over dit advies vind je hier.