fulltime verdienen en grenzeloos genieten met jouw interieurbedrijf

met de juiste tools een succesvol
bedrijf
als interieurontwerper

Je hebt een interieurbedrijf opgebouwd dat redelijk loopt; je helpt klanten en hebt een portfolio, maar je bent nog niet waar je wilt zijn.
Je bent klaar met aanmodderen, want je weet dat er meer in zit. Jij wilt stoppen met je parttime baan en fulltime ondernemen!
Je wilt meer klanten aantrekken, jouw ideale doelgroep bereiken en een begrip in de omgeving worden.
Je wilt serieus genomen worden als ondernemer, afstappen van het ‘hobby’ verhaal en een stabiel inkomen genereren uit jouw eigen bedrijf.

Misschien herken jij het volgende wel:

Ik zie veel interieurontwerpers met een flinke dosis aan vakinhoudelijke kennis, veel motivatie en veel talent.

Ze hebben een website, flyeren wat rond en zijn vaak genoeg zichtbaar op social media. Toch komt hun bedrijf niet helemaal van de grond omdat, naast één of twee gelukstreffers (per maand), de grote hoeveelheid aanvragen uitblijft. Het ontbreekt aan een strategie, een plan dat echt bij je past en waarbij je je eigen creativiteit inzet om op de manier die voor jou het beste en makkelijkste werkt aan klanten te komen.

Om jouw droomklanten consistent aan te trekken, om alles uit jouw bedrijf te halen heb je een ijzersterk plan nodig. Een strategie en plan van aanpak, die echt bij jou passen, en dat er voor zorgt dat jij transformeert van interieurontwerper naar interieurondernemer met een keuze in aanvragen en een omzet waar je eerder alleen maar van kon dromen.

Stel je eens voor hoe het zou zijn als:

Als dit is wat jij wilt, dan is het Fulltime Verdienen Mentorship iets voor jou! 

“Ik ontdekte waarin ik mij wilde gaan specialiseren”

“Ik had behoefte aan een koers. In een gids die mij kon vertellen welke keuzes ik kan maken en wat dat oplevert. Ik was behoorlijk onzeker en ongeduldig. Ik wilde vooruit hollen, maar mijn benen kwamen eigenlijk niet vooruit. Met hulp van Lieke zette ik stap voor stap. Het concreet bezig zijn met haar opdrachten maakte dat ik even terug schakelde. Er ontstond overzicht en eigenlijk als vanzelf ontstond er een steeds duidelijkere visie en koers. Ik ontdekte wat mijn doelgroep (ideale klant) is, met wie ik het liefste samenwerk. Waar ik wel en geen energie van krijg. En bovenal, ik ontdekte waarin ik mij wilde gaan specialiseren. ” 

– Tirza ter Haar

Het Mentoring Interieurontwerp traject is voor jou als:

Dit is wat we gaan doen:

1,5 uur kick-off waarin we je route voor het traject bepalen

5 calls waarin we praktische stappen zetten op jouw route

2 stroomversnellingscalls die ervoor zorgen dat je echt resultaat boekt

Opdrachten, die zorgen voor inzichten en informatie opleveren voor de stappen op je route

Slimme en persoonlijke challenges voor verschillende onderwerpen die maken dat je direct resultaat gaat zien

App contact zodat je op ieder moment je vragen kunt stellen en ook tussen de sessies door stappen kunt maken!

“Ik werk nu meer aan opdrachten die ik écht leuk vind”

“Voordat ik het traject met Lieke startte stond ik op het punt waarin ik echt stappen wilde maken binnen mijn bedrijf. Ik wilde graag mijn ideale doelgroep bereiken, consistent meer klanten aantrekken, een stabiel inkomen genereren en minder onbetaalde uren werken. Nu, 3 maanden na de start van het traject heb ik dit allemaal bereikt en ervaar ik zoveel meer rust!
 
Ondanks dat we een hoop hebben veranderd zijn we wel dicht bij mij gebleven. Lieke heeft mij geholpen met het veranderen van mijn werkwijze en aanbod, het verbeteren van mijn Instagram- en websiteteksten, het opzetten van een duidelijke strategie en verdienmodel. Dit heeft er allemaal aan bijgedragen dat ik meer werk aan de opdrachten die ik écht leuk vind, minder onbetaalde uren werk én nog tijd over heb om extra kennis op te doen!
 
Lieke is erg toegankelijk en het traject was compleet aangepast op waar ik behoefte aan had. Ik zou dit mentortraject dan ook zeker aanbevelen!”
 
– Daniëlle Verhoeven
 

Het gezicht

"Mijn naam is Lieke, interieurondernemer en interieurontwerper in Overijssel. Dat ik dit wilde worden, wist ik al erg jong. Dat ik dit als zelfstandige zou gaan doen, werd mij pas later duidelijk. Na de havo deed een versnelde opleiding tot Kleur- en Interieuradviseur aan het Cibap in Zwolle. Tijdens deze opleiding begon ik ook mijn eigen bedrijf, op 19 jarige leeftijd. Omdat ik me nog niet uitgeleerd voelde (want wanneer ben je dat eigenlijk wel?) besloot ik de deeltijdopleiding Interieurstyling aan Academie Artemis in Amsterdam te doen.

Streept groeide hard dus de stap naar fulltime ondernemen was snel gemaakt. Ik hou van sprongen in het diepe en blijf mezelf continu uitdagen. Ik heb naast mijn studie mijn complete bedrijf opgebouwd, om vervolgens na mijn studie fulltime van mijn bedrijf te kunnen leven. Ik denk dat dat genoeg zegt over mij en de sprongen die bij mij passen! "

Na het Fulltime Verdienen Mentorship heb jij een plan waarmee je je parttime baan kunt opzeggen, zodat je fulltime kunt gaan ondernemen. Je weet hoe je droomklanten aantrekt en welke acties je hiervoor kunt inzetten, op een manier die je energie geeft en waarbij je jouw creatieve talenten kunt inzetten. Je hebt een aanbod waarvoor klanten in de rij staan, en die je eenvoudig verkoopt aan potentiële klanten. Je weet hoe jij je financiële doelen kunt behalen, zodat jij jezelf een goed ‘salaris’ kunt uitbetalen! 

En dat alles, in vier maand tijd. 

De investering? €2900 voor de complete vier maanden, óf €750 per maand. Enthousiast? Plan hieronder jouw explore call in!

Ben jij er aan toe om fulltime te gaan ondernemen en fulltime te verdienen? Laten we eens samen in gesprek gaan!

Tijdens dit gesprek bespreken we waar je staat, hoe je ideale leven en bedrijf eruit zien en stop ik je vol met ideeën om daar te komen. Zie het een beetje als mij uittesten als coach ;) 

Zijn we een match? Dan gaan we samen verder!

VEELGESTELDE VRAGEN

Het bedrag van het traject kun je zien als een investering in jezelf. Je leidt jezelf op met meer kennis, goede begeleiding en zet je bedrijf steviger in haar schoenen. Samen maken we een praktisch plan voor meer omzet, waardoor jij ook de investering terug zult gaan verdienen. Mocht jij het nog steeds spannend vinden om de investering  in één keer te doen? Je kunt ook in termijnen betalen. In plaats van €2900 voor aanvang van het traject betaal je dan €750 per maand.

Het traject duurt vier maanden, waarin we een kickoff, vijf calls en twee stroomversnellingscalls hebben. De opbouw van de sessies is zo ingericht, dat jij voldoende tijd heb om de acties in de praktijk te brengen. Ideaal, want zo zie je ook het snelst resultaat. Na iedere sessie ga jij aan de slag met het uitwerken en integreren van de besproken onderdelen. Hoeveel tijd jij hieraan besteed is aan jezelf, we stemmen het traject af op de ruimte die jij hebt. Heb jij veel tijd vrij om hieraan te besteden? Dan gaan we met veel acties aan de slag. Wil je het iets rustiger aan doen? Dan zorgen we daarvoor! Je opdrachten en aanvragen zullen ook groeien, dus we plannen tactisch!

Tijdens het traject focussen we ons zowel op de basis van je bedrijf, zoals je doelen, jouw missie en jouw visie en hoe je je bedrijf inzet voor jouw ideale leven. Ook kijken we naar je ideale klant en het aanbod dat je hen gaat doen. Dit werken we uit in een strategie die past bij jouw bedrijf en wat jij wilt bereiken. Ook kun je me inhoudelijke vragen stellen over het vak; met mijn ervaring als interieurontwerper weet ik inmiddels welke vragen je moet stellen tijdens een intake, hoe je tussen de regels door kunt luisteren, hoe je het beste met samenwerkingen om kunt gaan en waar je side hustles binnen het vakgebied vind! Van mentor tot leraar of collega, ik ben er door middel van mijn praktische aanpak tijdens het traject op alle mogelijke vlakken voor je!

Nee. Het Mentoring traject is er voor iedereen die een interieuropleiding heeft gedaan. Ik vind het belangrijk dat jij met de juiste kennis het vak in stapt en dat jij deze kennis op de goede plek hebt opgedaan. Ik ben een groot voorstander van de combinatie theorie en praktijk en kan het meest uit het traject halen als jij deze combinatie al achter de rug hebt.