Gratis werkboek  voor het  consistent aantrekken van klanten

Jij bent net gestart als zelfstandig interieurontwerper, hebt je eerste klanten mogen voorzien van persoonlijk advies, maar het mag allemaal nog wel een stukje harder lopen van jou.
Je weet dat je onwijs goed bent in wat je doet, maar de klanten lijken je nog niet helemaal te vinden.
Je bent klaar met 'af en toe' een gelukstreffer en op naar een consistente klantenstroom!
In dit werkboek leer ik je hoe je je bedrijf klaarstoomt voor meer. Meer klanten aantrekken en daardoor meer omzetten met jouw bedrijf.

Hoe fijn zou het zijn als:

Ik zie veel interieurontwerpers voor zichzelf beginnen, met een flinke dosis aan vakinhoudelijke kennis, veel motivatie en veel talent.

Ze maken hun bedrijf kenbaar, zetten een website en social media pagina op en hopen / verwachten dat hun droomklant een aanvraag doet. Toch komt hun bedrijf niet helemaal van de grond omdat, naast één of twee gelukstreffers, de grote hoeveelheid aanvragen uitblijft. Het ontbreekt aan een strategie, een plan van aanpak met heldere focus op de doelgroep.

Om jouw droomklanten consistent aan te trekken, om alles uit jouw bedrijf te halen heb je een ijzersterke strategie nodig. Een strategie en plan van aanpak dat er voor zorgt dat jij transformeert van interieurontwerper naar interieurondernemer met een keuze in aanvragen en een omzet waar je eerder alleen maar van kon dromen.

De inhoud van dit werkboek is zo onwijs waardevol; het helpt je op weg om jouw klant écht te bereiken en aan te trekken. 

In dit gratis werkboek geef ik je zes opdrachten om mee aan de slag te gaan, om zo consistent jouw droomklant aan te trekken. Het is namelijk geen rocket science; je moet alleen even weten hoé. 

 

Het gezicht

"Mijn naam is Lieke, interieurondernemer en interieurontwerper in Overijssel. Dat ik dit wilde worden, wist ik al erg jong. Dat ik dit als zelfstandige zou gaan doen, werd mij pas later duidelijk. Na de havo deed een versnelde opleiding tot Kleur- en Interieuradviseur aan het Cibap in Zwolle. Tijdens deze opleiding begon ik ook mijn eigen bedrijf, op 19 jarige leeftijd. Omdat ik me nog niet uitgeleerd voelde (want wanneer ben je dat eigenlijk wel?) besloot ik de deeltijdopleiding Interieurstyling aan Academie Artemis in Amsterdam te doen.

Streept groeide hard dus de stap naar fulltime ondernemen was snel gemaakt. Ik hou van sprongen in het diepe en blijf mezelf continu uitdagen. Ik heb naast mijn studie mijn complete bedrijf opgebouwd, om vervolgens na mijn studie fulltime van mijn bedrijf te kunnen leven. Ik denk dat dat genoeg zegt over mij en de sprongen die bij mij passen! "