GRATIS ONLINE MASTERCLASS:

De zes strategieën  voor het creëren van een succesvol interieurbedrijf

Jij bent net gestart als zelfstandig interieurontwerper, hebt je eerste klanten mogen voorzien van persoonlijk advies, maar het mag allemaal nog wel een stukje harder lopen van jou.
Je weet dat je onwijs goed bent in wat je doet, maar de klantenstroom mag nog wel iets meer op gang komen.
Je wilt klanten aantrekken waar je gelukkig van worden én die gelukkig worden van jouw advies; klanten die jouw projecten uitvoeren en die écht fan van jou zijn.
In deze online masterclass vertel ik je hoe jij met jouw bedrijf kunt doorgroeien naar een steady omzet. Waarbij jij met een goed gevoel, fulltime van je bedrijf kunt leven.

Na deze masterclass weet jij:

Ik zie veel interieurontwerpers voor zichzelf beginnen, met een flinke dosis aan vakinhoudelijke kennis, veel motivatie en veel talent.

Ze maken hun bedrijf kenbaar, zetten een website en social media pagina op en hopen / verwachten dat hun droomklant een aanvraag doet. Toch komt hun bedrijf niet helemaal van de grond omdat, naast één of twee gelukstreffers, de grote hoeveelheid aanvragen uitblijft. Het ontbreekt aan een strategie, een plan van aanpak met heldere focus op de doelgroep.

Om jouw droomklanten consistent aan te trekken, om alles uit jouw bedrijf te halen heb je een ijzersterke strategie nodig. Een strategie en plan van aanpak dat er voor zorgt dat jij transformeert van interieurontwerper naar interieurondernemer met een keuze in aanvragen en een omzet waar je eerder alleen maar van kon dromen.

De inhoud van deze masterclass is honderden euro’s waard; het is een kijkje in de keuken van een succesvol interieurbedrijf. 

In deze gratis online masterclass vertel ik je de zes strategieën voor het creëren van een succesvol interieurbedrijf. Het is namelijk geen rocket science; je moet alleen even weten hoé. 

 

Neem nu de stap en maak van jouw interieurbedrijf ook een succesverhaal!

Het gezicht

"Mijn naam is Lieke, interieurondernemer en interieurontwerper in Overijssel. Dat ik dit wilde worden, wist ik al erg jong. Dat ik dit als zelfstandige zou gaan doen, werd mij pas later duidelijk. Na de havo deed een versnelde opleiding tot Kleur- en Interieuradviseur aan het Cibap in Zwolle. Tijdens deze opleiding begon ik ook mijn eigen bedrijf, op 19 jarige leeftijd. Omdat ik me nog niet uitgeleerd voelde (want wanneer ben je dat eigenlijk wel?) besloot ik de deeltijdopleiding Interieurstyling aan Academie Artemis in Amsterdam te doen.

Streept groeide hard dus de stap naar fulltime ondernemen was snel gemaakt. Ik hou van sprongen in het diepe en blijf mezelf continu uitdagen. Ik heb naast mijn studie mijn complete bedrijf opgebouwd, om vervolgens na mijn studie fulltime van mijn bedrijf te kunnen leven. Ik denk dat dat genoeg zegt over mij en de sprongen die bij mij passen! "