GRATIS ONLINE MASTERCLASS:

ZO CREËER JE EEN FULLTIME INKOMEN UIT JE INTERIEURBEDRIJF

Je hebt een interieurbedrijf opgebouwd dat redelijk loopt; je helpt klanten en hebt een portfolio, maar je bent nog niet waar je wilt zijn.
Je bent klaar met aanmodderen, want je weet dat er meer in zit. Jij wilt stoppen met je parttime baan en fulltime ondernemen!
Je wilt meer klanten aantrekken, jouw ideale doelgroep bereiken en een begrip in de omgeving worden.
In deze online masterclass vertel ik je hoe jij stappen kunt maken in jouw omzet. zodat jij vaarwel kunt zeggen tegen je parttime baan en fulltime van je bedrijf kunt gaan leven.

Na deze masterclass weet jij:

Ik zie veel interieurontwerpers met een flinke dosis aan vakinhoudelijke kennis, veel motivatie en veel talent.

Ze hebben een website, flyeren wat rond en zijn vaak genoeg zichtbaar op social media. Toch komt hun bedrijf niet helemaal van de grond omdat, naast één of twee gelukstreffers (per maand), de grote hoeveelheid aanvragen uitblijft. Het ontbreekt aan een strategie, een plan dat echt bij je past en waarbij je je eigen creativiteit inzet om op de manier die voor jou het beste en makkelijkste werkt aan klanten te komen.

Om jouw droomklanten consistent aan te trekken, om alles uit jouw bedrijf te halen heb je een ijzersterk plan nodig. Een strategie en plan van aanpak, die echt bij jou passen, en dat er voor zorgt dat jij transformeert van interieurontwerper naar interieurondernemer met een keuze in aanvragen en een omzet waar je eerder alleen maar van kon dromen.

De inhoud van deze masterclass is honderden euro’s waard; het is een kijkje in de keuken van een succesvol interieurbedrijf. 

In deze gratis online masterclass vertel ik je hoe jij een fulltime inkomen creëert uit jouw interieurbedrijf. Het is namelijk geen rocket science; je moet alleen even weten hoé. 

 

Neem nu de stap en maak van jouw interieurbedrijf ook een succesverhaal!

Het gezicht

"Mijn naam is Lieke, interieurondernemer en interieurontwerper in Overijssel. Dat ik dit wilde worden, wist ik al erg jong. Dat ik dit als zelfstandige zou gaan doen, werd mij pas later duidelijk. Na de havo deed een versnelde opleiding tot Kleur- en Interieuradviseur aan het Cibap in Zwolle. Tijdens deze opleiding begon ik ook mijn eigen bedrijf, op 19 jarige leeftijd. Omdat ik me nog niet uitgeleerd voelde (want wanneer ben je dat eigenlijk wel?) besloot ik de deeltijdopleiding Interieurstyling aan Academie Artemis in Amsterdam te doen.

Streept groeide hard dus de stap naar fulltime ondernemen was snel gemaakt. Ik hou van sprongen in het diepe en blijf mezelf continu uitdagen. Ik heb naast mijn studie mijn complete bedrijf opgebouwd, om vervolgens na mijn studie fulltime van mijn bedrijf te kunnen leven. Ik denk dat dat genoeg zegt over mij en de sprongen die bij mij passen! "