interieuradvies raalte

Afgelopen zomer kreeg ik een hele leuke aanvraag van een gezin dat al eens eerder een ontwerp door mij had laten maken. Ze gingen nu verhuizen naar een prachtige vrijstaande woning in Raalte en ook hier mocht een uniek ontwerp voor komen. Dat liet ik mij niet twee keer vragen en dus ging ik aan de slag met een uniek interieuradvies in luxueuze stijl voor deze droom van een woning.

Voor de benedenverdieping mocht ik onder andere een ontwerp maken voor de woonkamer, tweede zitkamer, hal en keuken inclusief een uniek en hoogkwaliteit keukenontwerp. Het uitgangspunt; unieke en luxueuze materialen met een prachtige afwerking en een chique, sfeervolle inrichting.

De eyecatcher van de woning: de keuken. Een grote kastenwand vormt de basis en geeft warmte aan het geheel. Strak, sfeervol en voorzien een unieke greep. Het eiland daarentegen vormt een echte blikvanger door het blad met eiland, dat een soort vleugel in de ruimte vormt. De organische vormen zijn een prachtige tegenhanger en sluiten perfect aan bij de Deens ovale eettafel erachter. De verlichting maken de eyecatchers helemaal af en zorgen ervoor dat het een ruimte is waar alle wensen samenkomen.

De kleuren en materialen vloeien over van de leefkeuken, naar de woonkamer. Het materiaal van de kastenwand in de keuken komt terug in een prachtige en unieke maatwerk kast in de woonkamer. Een meubel waar opgeborgen kan worden, waar eyecatchers in kunnen pronken én een meubel waardoor de unieke vorm van de woning nog mooier tot zijn recht komt. Er zit namelijk een prachtige ronding in het meubel die zorgt voor een unieke uitstraling.

De overige details in de woonkamer zijn licht en rustig. Een zachte kleur op de wand, sfeervolle en warme raamdecoratie en een bank waar het heerlijk neerploffen is. De hal en tweede zitkamer zijn een verlengde van het ontwerp, maar wel met hun eigen details en statements. Al met al een luxueuze interieuradvies, voorzien van unieke eyecathers, dat warm en sfeervol tot leven komt!