interieuradvies woonboerderij heeten

Voor een gezin uit Heeten mocht Streept meedenken over het nieuwe interieur van hun woonboerderij. De woning heeft een prachtige, grote woonkamer die ook nog eens voorzien is van een hoog plafond. Voor deze ruimte, maar ook voor de grote hal, de ruime badkamer, waskamer en de overloop mocht Streept een persoonlijk interieuradvies maken. Bij een woonboerderij zijn de ruimtes vaak prachtig en voorzien van authentieke details; maar hoe zorg je dat deze details gecombineerd worden met jouw hedendaagse stijl én dat de ruimte ondanks zijn grootte wel warm en knus gaat aanvoelen?

Voor de woonkamer gingen we aan de slag met een warm en levendig kleurenpalet en een knusse, sfeervolle inrichting. Een grote zithoek waarbij het uitzicht en de verbinding met buiten centraal staat, plus een kleinere, knusse hoek waar de televisie verscholen staat. Een verbindend meubel tussen beide zithoeken zorgt voor verbinding, net als de verloop van de kleuren in de ruimte. Stevig groen, voor een warm en knus effect, versus warm geel, dat zorgt voor een speelse en persoonlijke uitstraling. De prachtige tegelvloer met houtlook combineert het geheel tot een warme, persoonlijke ruimte met het karakter van de woonboerderij die behouden blijft.

In de hal werd de grote ruimte gevuld met grote gebaren; een stevige kleur mét behangetje op de wand zorgt voor een natuurlijk en groots effect. Het is een warme tegenhanger van de natuurstenen look vloer. De grote meubels geven de ruimte balans. Hetzelfde gebeurt in de badkamer en het washok; door een verbindend meubel te creëren ontstaat er rust. Terwijl speelse tegeltjes en details weer voor een persoonlijke uitstraling zorgen.

Een speels, warm en gezellig familiehuis dat helemaal aansluit bij de bewoners én waarin de authentieke details van de woonboerderij prachtig tot zijn recht komen!