interieuradvies luttenberg

Voor de verbouwing van een woning uit Luttenberg mocht Streept een interieuradvies maken voor de woonkamer, eetkamer, keuken en hal. Een heerlijk project, want het echtpaar was op zoek naar een praktische nieuwe indeling en meer warmte in huis. Warme kleuren, materialen en een sfeervolle indeling stonden op de wensenlijst en zijn in het uiteindelijke ontwerp terug te vinden.

De woonkamer werd voorzien van een praktische indeling waarin zowel het televisiemeubel als de kachel centraal staan. Een indeling met een ruime bank en love seat in warme, groene kleur én twee fijne draaifauteuils voor ultiem zitgemak. Het lange televisiemeubel in dezelfde warme kleur als de wand zorgt voor rust en eenheid in de ruimte. Het speelse vakje in andere kleur geeft een eigen twist. Achter de kachel is een natuurlijk, groen tegeltje toegepast en het natuurlijk effect komt terug in de blad-print op het behang.

De warme kleuren komen terug in de eethoek, waar een warme zandtint de basis vormt en aangevuld word met een roestkleurig behangetje. Zwarte details zijn een mooie, stoere tegenhanger van alle warmte en ook het keukenontwerp gaat naadloos op in de rest van het interieur. Een ruime leefkeuken waar met kinderen en kleinkinderen getafeld kan worden.

De hal is door het terugkomende kleurgebruik een warme binnenkomer en zorgt ervoor dat alle ruimtes beneden een warme eenheid vormen met elkaar. Warmte, eenheid, een eigen blikvangers in iedere ruimte. Dat maakt deze woning heerlijk thuiskomen voor het echtpaar en hun familieleden.