interieuradvies epe

Voor een prachtige woning in de bossen van Epe mocht Streept een interieurontwerp maken voor woonkamer, eethoek en keuken. De wens was te werken met natuurlijke kleuren en materialen, waarbij groene en gele tinten vooral in de smaak vielen. Daarnaast werd een groot deel van de bestaande meubelen hergebruikt en aangevuld met nieuwe accessoires, tegeltjes en kleurrijke details.

Met de huidige meubels werd gekeken naar de ideale indeling van de woning. Hoe situeren we de zithoek zo, zodat er én lekker televisie gekeken kan worden, maar ook de pelletkachel centraal staat. In de zithoek is veelal gewerkt met een warme kleur groen, planten en grove details zoals het houtwerk en de betonnen voet van de lamp. De pilaar achter de kachel werd voorzien van tegeltjes voor een speels effect, waarbij de tegeltjes doorlopen over dezelfde wand naar de leefkelder, voor een verbindend effect.

In de overgang naar de keuken bevinden zich een barretje en een eethoek in de serre. Heerlijk licht, ruimtelijk en veel connectie met buiten. De groene kleur word hier gecombineerd met vrolijk en warm geel, voor een speels effect. Een woning met speelse nisjes en hoekjes, die door de kleuren en materialen extra geaccentueerd worden. Een plek waar het warm thuiskomen is.

Benieuwd naar meer projecten? Klik dan hier voor meer interieurontwerpen van Streept.