interieuradvies luttenberg

Voor een gezin uit Luttenberg mocht Streept een ontwerp maken voor de woonkamer en keuken, inclusief een prachtig ontwerp voor de nieuwe keuken zelf. De wens was een sfeervolle, warme plek met stoere details. Een plek waar iedereen fijn samenkomt én een plek die functioneel is ingericht en weer jaren mee kan.

Na het maken van verschillende indelingen koos het gezin voor een praktische U opstelling met hoge kastenwand in de keuken, het behoud van de bestaande eethoek en een ruime, maar sfeervolle zit in de woonkamer. De woonkamer kreeg een frisse groene uitstraling met een warm behangetje op de lange wand. De bank is groot genoeg om met het hele gezin op te ploffen en de stoere fauteuil maakt het geheel helemaal af. Het bestaande dressoir sluit goed aan bij de inrichting en in combinatie met enkele grote planten ontstaat er een sfeervol geheel.

In de keuken werd ook een behangetje toegevoegd, hier met een speels streepje, in een kleur die weer mooi aansluit bij de woonkamer. De echte eyecatcher van de keuken is het nieuwe keukenontwerp. Een hoge kastenwand in een warme eikenlook maakt het geheel warm en sfeervol. De frisse lijsten maken het geheel fris af. Het werkgedeelte is stoer, door de blauwstaal look op de fronten én het stevige en stoere blad. De betonlook boven het werkgedeelte geeft de keuken nog wat extra pit en de plank en lampjes kleden het geheel perfect af.

De nieuwe woning is een stoere, sfeervolle plek waar het gezin nog jaren van kan genieten. Tijdloos, maar toch met de nodige eyecatchers. Een echte plek om trots thuis te komen!