interieuradvies raalte

Voor een gezin uit Raalte, waarvoor Streept al eens eerder een keukenontwerp mocht maken, mocht deze keer de woonkamer een nieuwe uitstraling krijgen. Een warme ruimte, waar verschillende zitjes de wens waren. Een woonkamer waarin de indeling flexibel mocht zijn, zodat ze zelf kunnen schuiven wanneer er veel mensen over de vloer zijn. Én natuurlijk met een inrichting die aansluit bij de nieuwe keuken.

Voor de woonkamer kozen we voor een speelse elementenbank, die de ruimte een speelse indeling geeft. Kleine banken, zodat niemand in lange rijen naast elkaar zit en zodat iedereen elkaar altijd lekker aan kan kijken. Ook werd de indeling een open indeling, waardoor de loop naar de keuken vrij is. De haard kreeg een extra zitje, met twee heerlijke fauteuils. De grote plant vormt een roomdivider en het behangetje zorgt voor een echte eyecatcher die in beide zithoeken doorloopt om de ruimte tot één geheel te maken. Het grote ronde kleed zorgt voor een warme touch en vormt een echte verbindende factor.

Een woonkamer waarin stoer en warm elkaar naadloos aanvullen; een groene bank, met een sierlijk en speels behangetje, een organische salontafel, maar wel in de stoere zwarte kleur van de wandpanelen. Alles komt samen tot één geheel.