interieuradvies lemelerveld

Voor een nieuw te bouwen woning in Lemelerveld werd Streept gevraagd om mee te denken over de inrichting en aankleding van verschillende ruimtes. Zowel de keuken, inclusief eethoek, als de woonkamer, werkkamer en hal mochten een flinke dosis sfeer en warmte krijgen, zodat de ruimte een mooie balans zou vormen met de grote raampartijen die in de woning aanwezig zijn.

Na enkele verschillende indelingen gemaakt te hebben kwamen we bij een lange eettafel in de keuken, inclusief extra zithoek en een knusse hoekbank die de ruimte in de woonkamer vult. In de werkkamer is een praktisch bureau toegevoegd, maar is ook nog een extra zitje te vinden, zodat de kinderen zich ook heerlijk kunnen terugtrekken.

De inrichting heeft een lichte, maar warme basis gekregen die aangevuld is met veel sfeer en natuurlijke elementen. Rijke stoffen, grove materialen en vooral grootse meubels. De ruimte is groot én voorzien van veel glas, waarvoor je een sfeervolle tegenhanger wilt creëeren. Door verschillende zitjes toe te voegen kan het gezin jarenlang genieten in de woning, kunnen zij veel tijd samen spenderen in de grote zithoek en aan de lange eettafel. Maar is er ook voor iedereen een plekje om zich terug te kunnen trekken of om te studeren of te werken.

Een woning die speelse eyecatchers heeft, waaronder een blikvanger van een vloer in de hal, een woning die veel prachtige texturen heeft door middel van verschillende behangetjes. En een woning waarin de akoestiek goed geregeld is; niet geheel onbelangrijk bij een nieuwbouwwoning met grote raampartijen. Al met al, een echte, warme en sfeervolle gezinswoning voor dit jonge gezin!