interieuradvies lemelerveld

Voor de nieuwe woning van een gezin uit Lemelerveld mocht Streept Interior Design een ontwerp maken voor de keuken en woonkamer. De woning, die zich al in de familie bevond, mocht een persoonlijke, frisse uitstraling krijgen. Een sfeer die past bij het gezin, waardoor het echt als thuiskomen zou aanvoelen. Een fijne mix van bestaande meubels en nieuwe exemplaren, een warme basis én een subtiele industriële touch in het landelijke geheel. Plek voor iedereen én ruimte voor alle gewenste functies, een echte woning voor het hele gezin!

Met de uitbouw in de keuken én het keukenontwerp als uitgangspunt ontstaat er in de keuken een fijne, praktische indeling. Een indeling die gefocust is op het uitzicht en gezellig samenkomen met vrienden en familie. Een ruimte waar voldoende plek is om heerlijk te eten en lang na te tafelen! De afwisseling van de zachte, warme muurkleur en het bewerkt, maar rustig behangetje zorgt voor een speels effect en maakt de ruimte tot een sfeervol geheel. Door warme materialen toe te voegen aan de lichte bestaande exemplaren ontstaat er een fijne balans.

In de woonkamer is optimaal gebruik gemaakt van de ruimte door een ruime zithoek te combineren met extra zitje, als verbinding tussen de keuken. De bestaande bartafel heeft een mooie plek gekregen en ook de kasten komen prachtig tot hun recht. Het behangetje terug laten komen maakt dat de functie een eigen uitstraling krijgt én er een sfeervolle verbinding ontstaat tussen de verschillende ruimtes. De zithoek is ruim opgesteld en heeft een mooie connectie tussen de haard en de televisiehoek.

Een warme en lichte ruimte, waar natuurlijke materialen, sfeer én een landelijk gevoel centraal staan! Een echte plek om, na een kleine verbouwing, helemaal thuis te komen!