keukenontwerp nijmegen

Voor een gezin uit Nijmegen, waarvoor Streept Interior Design eerder al eens een ontwerp voor de complete woonkamer en keuken mocht maken, mocht Streept opnieuw aan de slag met een mooi ontwerp. Dit keer voor de keuken. De wens was een uitbouw van de keuken, met meer licht, meer connectie met de tuin en een ruimtelijker gevoel.

Met de besproken uitbouw en nieuwe kozijnen, inclusief deur naar de tuin, ontstond een nieuwe basis voor het keukenontwerp voor het gezin. Samen met de basis die Streept al eerder ontwierp voor de rest van de woning hebben we gekeken naar een ideale opstelling, waarbij ook de wens om te kunnen borrelen in de keuken een plekje kreeg. Na een aantal verschillende schetsen en indelingen mocht de favoriete optie uitgewerkt worden met kleuren, materialen en functies.

Een fijne, ruimtelijke en lichte keuken met strandinvloeden en speelse details werd het resultaat van het ontwerp. Een keuken die praktisch is in gebruik, genoeg ruimte bied voor het hele gezin én een echte eyecatcher op zichzelf is. Een keuken met verbinding met de tuin, waar in de zomer heerlijke deuren open kunnen, zodat je praktisch buiten kunt borrelen én waarbij connectie ontstaat met de overige functies. Een echte familiekeuken voor dit heerlijke gezin!