interieuradvies nieuwleusen

Voor de nieuw te bouwen woning van een gezin uit Nieuwleusen mocht Streept Interior Design een ontwerp maken van woonkamer, keuken, hal, overloop en slaapkamer. De wens voor de benedenverdieping was om een warme en sfeervolle eenheid neer te zetten. Een woning met karakter, waar het voor het hele gezin écht thuiskomen is! Opbergruimte, speelse zitjes, een heerlijke lange eettafel, alles sluit warm op elkaar aan.

De woning is voorzien van een sfeervolle en knusse binnenkomer. In de hal is voldoende opbergruimte door een speelse kastenwand. De stalen deur leid je naar de woonkamer, waar je in rust binnenkomt door de herhaling van een kastenwand. Deze keer alleen voorzien van een stuk meer opbergruimte én speelse vakken in verschillende kleuren. De ruimte heeft een warme kleur als basis, die stoer en stevig wordt aangevuld door een sterke groentint. De bank met ronding zorgt ervoor dat de erker praktisch gebruikt wordt en optimaal benut wordt in het ontwerp van de woonkamer. De zithoek is extra sfeervol door de haard voorzien van speelse latjes.

Openslaande deuren sluiten de woonkamer af van de keuken, waar een lange ovale tafel de ruimte vult. De stoeltjes maken het geheel speels en de grote lamp is een echte eyecatcher. De Dock Four aan de muur geeft de donkere wand wat meer licht en ruimte én zorgt ervoor dat speelse opbergers afgewisseld kunnen worden met prints en andere materialen. Het keukenontwerp, dat al door de bewoners zelf was ontworpen, wordt aangevuld met dezelfde warme tint als in de woonkamer om zo een fijne eenheid te creëren. Alles bij elkaar maakt het de ultieme woning voor dit fijne gezin; er is namelijk genoeg plek voor iedereen!