keukenontwerp heino

Een gezin uit Heino, dat op het punt stond om een kleine verbouwing in werking te gaan zetten, schakelde Streept Interior Design in voor het maken van een ontwerp voor de keuken en eethoek. De wens voor een kleine verbouwing bracht nieuwe mogelijkheden met zich mee, die Streept in kaart mocht brengen en mocht combineren met een prachtig ontwerp. De wens was een uitnodigende eethoek in combinatie met een ruime keuken, waar uitgebreid gekookt kan worden.

Het gebruik van lichte kleuren en een tegenhanger van een groentint zorgt in combinatie met verschillende houtsoorten dat de keuken echt leeft. De kleuren en materialen symboliseren een Scandinavisch strandgevoel en maakt de ruime keuken, met zijn vele opbergruimte, tot een rustig geheel. Functies zijn handig verwerkt in de kastenwand en kastjes onder en boven het werkblad zijn praktisch benut. De combinatie van keuken en eethoek is sfeervol, maakt een perfecte plek tot gezellig eten én is het hart van de woning, die uitnodigt om plaats te nemen. Een plek waar echt van genoten kan worden!