interieuradvies raalte

Voor een gezin uit Raalte mocht Streept Interior Design een prachtig ontwerp maken voor de woonkamer, keuken en hal. De wens was om een warme woning met sfeervolle basis en moderne touch neer te zetten. Een praktische indeling, waarin alle functies vertegenwoordigd zijn en waar iedereen heerlijk tot rust kan komen. Een plek waar ruimte is om samen te zijn én je af te zonderen; een echt familiehuis!

In het nieuwe ontwerp voor de woning is rekening gehouden met deze praktische basis; een ruimtelijke eethoek in de keuken, een prachtige connectie tussen keuken en woonkamer en een ruime zithoek die prachtig in connectie staat met de tuin. Maar ook is er een verassingselement toegevoegd; een extra, knusse zithoek achter een roomdivider en een barretje / werkplekje aan het nieuwe raam, dat zorgt voor een heerlijk wegkijken tijdens het werken. Er zijn verschillende eyecatchers en statements die aansluiten op de indeling, die op hun beurt zorgen voor een dynamisch effect. Het interieur is prachtig in balans met de tuin, waardoor beide elementen elkaar versterken en er altijd prachtig zicht is naar buiten.

Ronde en rechte vormen wisselen elkaar in zowel de woonkamer als keuken af, waardoor moderne en strakke basis, warm en sfeervol overkomt. Een goede afwisseling van materialen houdt het warme geheel in balans en maakt dat het gezin, na een kleine verbouwing, weer helemaal thuiskomt in hun droomhuis!