interieuradvies archem

Een eer, wanneer praktisch de gehele benedenverdieping én enkele ruimtes boven tot compleet ontwerp mogen komen. Voor een stel dat gaat verhuizen naar Archem, mocht Streept Interior Design met deze prachtige opdracht aan de slag. Een ontwerp voor de woonkamer, een leefkeuken inclusief uniek keukenontwerp, hal, slaapkamer én badkamer.

De wens voor de beneden verdieping daarbij was om een plek te creëeren waar met veel plezier vrienden en familie ontvangen kan worden en die persoonlijkheid uitstraalt. Een plek waar heerlijk gekookt word, lang nagetafeld kan worden én waar een sfeervolle zithoek ervoor zorgt dat bestaande meubels én nieuw samenkomen tot een warm geheel.

Een woning vol eyecatchers; van een uniek en opvallend keukenontwerp, tot een lange eettafel vol speelse stoelen én opvallende lampen. Een speels nisje bij het raam, waar je je heerlijk terug kunt trekken met een goed boek én een haard die voor verbinding zorgt tussen de verschillende ruimtes. In de woonkamer komt deze verbinding terug in het televisiemeubel, dat zo vanuit het leeshoekje doorloopt de nieuwe ruimte in. Een behangetje op de muur maakt de ruimte helemaal af! Stoer, speels, kleurrijk en sfeervol; de nieuwe woning is een huis waar het écht thuiskomen is!