interieuradvies woonboerderij archem – ommen

Een eer, wanneer praktisch de gehele benedenverdieping én enkele ruimtes boven tot compleet ontwerp mogen komen. Voor een stel dat gaat verhuizen naar een woonboerderij in Archem, mocht Streept Interior Design met deze prachtige opdracht aan de slag. Een ontwerp voor de woonkamer, een leefkeuken inclusief uniek keukenontwerp, hal, slaapkamer én badkamer.

De wens voor de beneden verdieping van deze prachtige woning, die voor de verbouwing vooral bestond uit meerdere kleine ruimtes, was om een open en warme plek te creëeren waar met veel plezier vrienden en familie ontvangen kan worden. Een woning met karakter; een leefkeuken waar heerlijk gekookt word, maar ook lang nagetafeld kan worden. Een woning waar hun eigen persoonlijkheid terug te voelen is door persoonlijke details, accessoires en herinneringen. Maar ook door het juist combineren van meubels die ze graag wilden behouden, waardoor er bijvoorbeeld een sfeervolle zithoek ontstaat waar je direct wilt neerploffen. Een ontwerp waardoor het gevoel van ouderlijk huis veranderd naar ‘eigen thuis’.

Een woning vol eyecatchers; van een uniek en opvallend keukenontwerp, tot een lange eettafel vol speelse stoelen en opvallende lampen. Bij het raam bevind zich een speels nisje, waar je je heerlijk terug kunt trekken met een goed boek. De haard zorgt voor verbinding tussen de keuken en woonkamer, net zoals de verbinding terugkomt in het televisiemeubel. Een prachtig meubel dat vanuit het leeshoekje in de keuken doorloopt de nieuwe ruimte in. Een behangetje op de muur maakt de ruimte helemaal af! Stoer, speels, kleurrijk en sfeervol; deze woonboerderij in Archem is een huis waar het écht thuiskomen is!