interieuradvies archem – ommen

Voor een echtpaar uit Archem mocht Streept Interior Design een nieuw thuis ontwerpen. De hal, keuken, woonkamer én badkamer voor de nieuwe woning mochten een flinke make-over krijgen en voorzien worden van een praktische indeling, een sfeervolle uitstraling en een plek waar het voor de hele familie thuiskomen is! Een woning die toekomstgericht is en die persoonlijkheid uitstraalt. Door zowel bestaande als nieuwe meubels samen te voegen én de woning een ruimtelijk en praktisch gevoel te geven. Daarnaast was de wens om optimaal te leven gericht op het prachtige uitzicht wat de woning bied. En of dat gelukt is!

De hal is voorzien van praktische opbergruimte, waardoor alle functies een praktische plek hebben gekregen én er rust ontstaat wanneer je de woning binnenkomt. De keuken is sfeervol, knus en het ontwerp maakt optimaal gebruik van de ruimte. Openslaande deuren brengen je in verbinding met buiten, net als dat het grote hoekraam in de eethoek dat doet. De woonkamer is sfeervol ingericht, door middel van warm kleur- en materiaal gebruik. Een eyecatcher van een wandkast zorgt voor een praktische televisieoplossing en de fauteuils in combinatie met de bank zorgen voor een luxe en fijne zithoek. De badkamer is ingedeeld naar een zo ruimtelijk mogelijke opstelling, waarbij verschillende functies logisch in elkaar overlopen én er voldoende beweegruimte ontstaat. Al met al, een woning die perfect aansluit bij de bewoners, de omgeving en ruimte bied aan de familie, die graag over de vloer komt!