interieuradvies nijverdal

Voor een jong gezin dat pas is verhuisd, mocht Streept Interior Design een nieuw ontwerp maken voor woonkamer en keuken. De wens was een knus en sfeervol interieur dat goed matcht met de stoere basis van de woning, die al voorzien was van een stenen muur én prachtige stalen deuren. Een praktische indeling gecombineerd met een warme jas!

De keuken was voorzien van een mooie basis, waar door het toevoegen van een nieuwe kastenwand én wat kleur een warm en praktisch geheel ontstond. Door in de eethoek zachte kleuren op de juiste manier te combineren met goede, speelse verlichting is er een knus nisje ontstaan waar de bestaande, prachtige eettafel goed tot zijn recht komt. De nieuwe vloer loopt door naar de woonkamer en zorgt voor verbinding tussen beide ruimtes.

De woonkamer kreeg een flinke dosis sfeer door een warme kleur op de muur toe te voegen én een eyecatcher van een bank neer te zetten. De opstelling werd totaal vernieuwd en werd opener en uniek tegelijkertijd. Een fijne fauteuil zorgt voor extra zitcomfort en bij de kachel doet een bankje direct dienst als speelhoekje voor de kinderen. Een dubbele zit aan de bank zorgt voor connectie met de kachel, want het is zonde om je daar van af te sluiten!

Door de verschillende zithoekjes is er in het nieuwe interieur voor ieder wat wils. Van televisiehoek tot koffiehoekje en van leeshoekje bij de kachel tot speelhoekje, er is genoeg plek voor iedereen in dit heerlijke, sfeervolle familiehuis!