interieuradvies heeten

Voor een echtpaar uit Heeten mocht Streept Interior Design een ontwerp maken voor de woon- en eetkamer. Een grote ruimte die meer verbinding mocht krijgen, knusser mocht worden én waar haar rustige stijl gecombineerd mocht worden met zijn meer uitgesproken en kleurrijke stijl. Een heerlijk project voor een prachtige ruimte!

De woonkamer had al een prachtige vloer als basis, die een nieuwe uitstraling mocht krijgen, maar nog steeds de eyecatcher van de woning is gebleven. Op een paar bestaande elementen na mocht alles vernieuwd worden en dat maakte dat de ruimte een totaal nieuwe indeling kon krijgen. Een knusse zithoek met eyecatcher van een behangpaneel is het resultaat. Een dubbele bank past perfect in de ruimte én maakt plek voor een extra zithoek mét twee heerlijke draaifauteuils bij de haard. Er ontstaat dus echt een tweede zithoek in deze heerlijke woonkamer op een plek waar voorheen ‘loze’ ruimte was.

De eethoek kreeg een nieuwe touch met bestaande elementen. Nieuwe kleuren, materialen én een prachtige, nieuwe maatwerk kast vormen echte eyecatchers! De kast is een lust voor het oog, maar ook praktisch gezien vult hij alle wensen en behoeftes op. Overlap en rust ontstaan door kleuren in alle ‘hoekjes’ door te laten lopen en je raad het nooit; het echtpaar ervaarden het nieuwe ontwerp beide als thuiskomen!