interieuradvies nijverdal

Voor een jong stel dat recent de sleutel heeft gekregen van hun eerste ‘volwassen’ woning, mocht Streept Interior Design aan de slag met het maken van een passend, stoer en sfeervol ontwerp! De woning, die bij aankoop licht en beige was in kleurgebruik, landelijk is sfeer, mocht meer kracht, sfeer en dynamiek uitstralen. Het stel durfde kleur te gebruiken en stond open voor eyecatchers en kleurvlakken, leuke overloopjes en grote gebaren. Dat liet ik mij geen twee keer zeggen ;)

De grote eetkamer werd sfeervol door diepe kleuren te gebruiken; kleuren met karakter. Een lange eettafel met speelse stoeltjes, een prachtige kast die enkele dichte vakjes kreeg én een bankje vulden de ruimte prachtig in. Een kleed op de vloer, extra kleed aan de muur én de juiste raamdecoratie zorgen voor sfeer en warmte.

De zithoek werd knus, warm en vol statements. Overal waar je kijkt word je verrast door een uniek detail. De bank kreeg een praktische opstelling, de kachel werd verwerkt in een maatwerk kast waarin de televisie verschuild is én een bureau werd toegevoegd als stoere plank, die ook nog eens ruimte geeft aan accessoires. Kleuren, materialen én details komen perfect samen in deze eyecatcher van een woning! Een echt, warm thuiskomen dus!