interieuradvies balkbrug

Voor een jong stel uit Balkbrug mocht Streept Interior Design een tijdje geleden aan de slag met het maken van een ontwerp voor de woonkamer en eethoek. De wens was een knus geheel waarop de bewoners weer helemaal verliefd zouden worden. Een plek waar ze kunnen ontspannen en waar ze trots op kunnen zijn!

Met het nieuwe ontwerp werd verder geborduurd op bestaande elementen waar de bewoners enthousiast van werden. Zoals de groene kleur op de muur, de stoere balken en houten elementen die terugkwamen. Een ruime indeling met stoere, unieke eyecatchers was het ultieme doel. De eyecatcher van het nieuwe ontwerp werd de stoere kerkbank aan de eettafel, die een centraal punt in de woning vormt. Een fijne plek om te tafelen, waarna een heerlijke bank de ruimte bied om te relaxen.

Hoekjes werden opgevuld met speelse items en maakt de woning een warm en knus geheel. Kleur verbind de woning, maar neemt niet de overhand en zorgt dat de ruimtes optisch van elkaar gescheiden worden. Een speels en warm plan voor een gezellige woning!