keukenontwerp raalte

Voor een gezin uit Raalte mocht Streept Interior Design een ontwerp maken voor de indeling en aankleding van de keuken. Een ontwerp waarbij verassende en strakke elementen de wens waren, maar waarbij ook een flinke dosis sfeer toegevoegd mocht worden. Een keuken waarin plek moest zijn voor het gehele, grote gezin. 


Na enkele schetsontwerpen voor de keukenopstelling, het belangrijkste element van de keuken kozen de bewoners voor het speelse ontwerp waarbij een eiland de ruimte in loopt en er hierdoor zowel hoge kastruimte ontstaat, als voldoende werkblad. Een lange tafel met een lekkere bank zorgt ervoor dat iedereen, ieder moment kan aanschuiven. Ongeacht hoeveel personen er langs komen. De stoelen zijn een speelse mix van kleuren en materialen geworden en de warme stoffen zorgen ook hierin weer voor een warme sfeer. De muurkleur zorgt voor een echte eyecatcher en is een warme tegenhanger bij de wat strakkere keuken. Een stoer geheel waarin de ruimte én wensen van alle gezinsleden zijn verwerkt en waar iedereen met liefde thuiskomt!