interieuradvies wierden

Voor de herinrichting van een prachtige woning in Wierden mocht Streept interieur & concepts een prachtig plan presenteren voor de hal, woonkamer, keuken, eetkamer, bijkeuken en slaapkamer. Een prachtige manier om een stijl door de gehele woning te verwerken!


De wens van de bewoners was om de woning meer sfeer en volwassenheid te geven. Om het een fijn thuiskomen te maken voor alle kinderen en kleinkinderen en waar binnen en buiten fijn met elkaar in verbinding staan. Een warm kleurenpallet met speelse afwisseling die voor een fijne verbinding zorgt door de hele woning heen. Zo kreeg het geheel één warm kleurenschema en komt dit in elke ruimte, op verschillende wijzen terug.

De woonkamer werd een knusse ruimte, waarin de haard een totaal nieuwe uitstraling kreeg. De keuken en eetkamer bleven in basis hetzelfde, maar kregen nieuwe, frisse elementen in kleur en accessoires.
De bijkeuken werd ineens een sfeervolle ruimte die past bij het geheel en de hal is een heerlijke binnenkomer. De slaapkamer werd in hetzelfde kleurenschema ingericht met de bestaande opstelling waarbij er een warme ruimte ontstaan is, waar het echt tot rust komen is. Een sfeervolle, volwassen woning waarvan de bewoners hopelijk nog lang kunnen genieten!