interieuradvies raalte

Een jong gezien uit Raalte, die pas de sleutel van hun nieuwe woning hadden ontvangen, schakelde Streept Interior Design in om een ontwerp te maken voor de woonkamer, keuken, hal en werk- / speelkamer. Een totale verdieping waar de dezelfde, huiselijke sfeer in elke ruimte mocht doorlopen. De wensen van het gezin waren een grote, open keuken, waar plek is voor veel mensen, een woonkamer waar zowel lekker op de bank gehangen kan worden, als een boek gelezen kan worden in de zon én een werk- / speelkamer die zowel praktisch en opgeruimd is, als een speelparadijs voor de kinderen. Een perfect voorbeeld van een interieur waarbij geen consessies hoeven te worden gedaan!


De keuken, die een vrij unieke vorm heeft, kreeg een perfect ontwerp op maat, waarbij de vorm van de keuken in het voordeel werd gebruikt en er een prachtige, ruimtelijke situatie ontstaat. De opstelling zorgt voor een fijne connectie tussen koken en tafelen, koken en de kinderen die heerlijk aan tafel kunnen spelen. Een fijne, lichte ruimte met een stoer en strak ontwerp. De woonkamer werd een warme plek waar verschillende materialen en kleuren zorgen voor knusse hoekjes. Een fijne zithoek, met ruimte voor het hele gezin én een hoekje in de serre waar de draaifauteuils zorgen voor zowel zicht de kamer in, als een uitkijk naar de tuin. De hal is een prachtige entree die rust en sfeer uitstraalt. De kleuren van alle ruimtes komen er terug, waardoor de bezoeker direct de sfeer van het gezin proeft bij binnenkomst. De werkhoek werd strak en vol opbergmogelijkheden, de speelhoek knus en sfeervol, met mogelijkheden voor de doorgroei van de, nu nog jonge, kinderen! Een echt familie-thuiskomen voor het gehele gezin!