interieuradvies luttenberg

Voor de verbouwing van een prachtige woning in Luttenberg mocht Streept interieur & concepts een prachtig plan presenteren voor de keuken, met eet- en zithoek, de hal en de master bedroom. Een heerlijk, rustgevend plan voor de slaapkamer met hal die de kleurrijke woonkamer en eethoek verbind.

De hal is een prachtige binnenkomer geworden, waarin de stijl van de bewoners direct duidelijk word. Het is een verbinding tussen de rood met groen gekleurde serre, en de met blauwtinten gevulde slaapkamer. Een ruimte die sfeervol is en verbind.

De slaapkamer is een oase van rust geworden. Het bed en de vaste kastenwand in donkere houttint waren door de bewoners al uitgekozen en vormden een goede basis voor het interieur. De ruimte werd ingevuld met prachtige kleuren, met onder andere een verassende lambrisering én een prachtig behangetje achter het hoofd van het bed. De nachtkastjes zweven voor een ruimtelijk effect en met wat spiegeltjes om de ruimte groter te laten lijken is het een heerlijke plek om tot rust te komen!