interieuradvies luttenberg

Voor de verbouwing van een prachtige woning in Luttenberg mocht Streept interieur & concepts een prachtig plan presenteren voor de keuken, met eet- en zithoek, de hal en de master bedroom. Een kleurrijk plan, voor de serre, waarin de keuken, eet- en zithoek zich bevinden. En een rustig plan voor de master bedroom.

Voor de keuken, eethoek en zithoek is gewerkt met prachtige warme, maar stoere kleuren en materialen. Rood en groen stond op het wensenlijstje en door deze kleuren op een speelse manier te combineren en door de verschillende functies op verassende manieren terug te laten komen is er een prachtig geheel in de ruimte ontstaan. De keukenopstelling en materialen waren al uitgekozen door de bewoners en vormden een goede basis voor het verder kleurrijke geheel.

Dit stoere familiehuis resulteerde in de eethoek in een lange eettafel met een mix van stoeltjes en een eyecatcher op de muur voor een fijne plek waar iedereen gezellig kan aanschuiven. De zithoek tegenover de eethoek is luchtig door de opstelling, maar heeft vernieuwende vormen door de ronde bank en de dubbele rij elementen. De ronde vorm zorgt direct voor een zachtere touch in het raamrijke geheel. De keuken is aangevuld met warme kleuren en materialen als hout, voor een prachtige finishing touch. Een heerlijke serre die zowel licht en ruimtelijk, als sfeervol en stoer is!