interieuradvies nijverdal

Voor een moderne en lichte woning van een gezin uit Nijverdal mocht Streept interieur & concepts een ontwerp maken voor zowel de strakke woonkamer. Het ontwerp was een verjaardagscadeau aan vrouw en moeders, dus een extra goede reden om er iets onwijs moois van te maken!

De bewoners wilden de moderne stijl behouden, houden van opbergen en strakke lijnen in hun interieur, gemixt met warme materialen en fijne kleuren. Zoals je in het moodboard al kunt zien hebben we gekozen voor subtiele groene basiskleuren in combinatie met aardetinten in accessoires.

Het resultaat is een eyecatcher van een haard, subtiele maar warme kleuren op de muur die prachtig overlopen in een strak en modern, tv en zitmeubel die de woonkamer nóg langer doen lijken. Het vloerkleed geeft een heerlijk warme uitstraling aan de zithoek en het Dock Four systeem aan de muur zorgt voor een extra materialenpallet. Bij het hoekje richting de gang is een verwarming omgebouwd voor een strakker effect en is hieraan een stoere wandkast voor computer en apparatuur toegevoegd. Een modern, maar warm, maar stoer familiehuis dus!