interieuradvies raalte

Voor een prachtige, nieuw te bouwen woning voor een stel uit Raalte mocht Streept interieur & concepts een ontwerp maken voor zowel de woonkamer, eetkamer als een ontwerp voor de keukenopstelling.

De wens van de toekomstige bewoners was een fijne, open leefkeuken met een knusse, geborgen zithoek. De woning omvat een grote ruimte, onderbroken door een kastwand met werkplek, waardoor een sfeervolle doorgang ontstaat en de ruimte enigszins van elkaar gescheiden worden. Voor de eetkamer is er gekozen voor een ruime, leefbare opzet, waarbij er rekening is gehouden met de ramen, het uitzicht en de zon. De keuken is in deze ruimte een echte eyecatcher door voor een uniek maatwerk ontwerp te kiezen in een verassende kleur en materiaalkeuze, die perfect aansluiten bij de rest van de woning. In de kastenwand zitten enkele bijzondere details verwerkt, zoals een ingebouwde servieskast.

De woonkamer is de warme bron van de woning geworden, waar het fijn samenkomen is en er onder het genot van een vuurtje zowel van het uitzicht als van de gezelligheid van vrienden en familie te genieten van het mooie, sfeervolle en robuuste huis!