interieuradvies hengelo

Voor een ruime, karakteristieke woning waar een gezin uit Hengelo zijn intrek zal doen mocht Streept interieur & concepts een ontwerp maken dat zowel stoer is, als dat het past bij de karaktervolle eigenschappen van de oude woning.

De prachtige woning omvat drie fijne, lichte woonruimtes die barsten van de mooie details. Van nisjes en hoekjes tot inbouwkasten; alle sfeerelementen mochten een nieuwe beleving krijgen. Omdat het gezin houd van een stoere en industriële touch in combinatie met een rustige basis, worden in het nieuwe ontwerp de oude elementen met stoere materialen nóg beter tot zijn recht gebracht. Inbouwkasten kregen deurtjes bekleed met antraciet leer, eikenhout werd een belangrijke speler in het materialen palet en de verschillende tinten, waaronder een fijne groene kleur, werden subtiel, maar speels aangebracht in de verschillende ruimtes.

Door dezelfde kleuren, materialen en vormen door de ruimtes heen te gebruiken ontstaan er ruimtes die allemaal een andere uitstraling en beleving hebben, maar toch een fijne eenheid zijn, waar het gezin straks heerlijk thuiskomt. Een sfeervol en stoer familiehuis in een prachtig karakteristiek pand!