interieuradvies mariënheem

Voor een gezin uit Marienheem mocht Streept interieur & concepts een interieurontwerp presenteren voor de benedenverdieping met daarbij de verbouwing van de woonkamer. Van twee ruimtes wordt één gemaakt en daar komt natuurlijk de nodige verandering bij kijken.

De keuken van de woning heeft een prachtige, strakke basis welke mee werd genomen in het nieuwe ontwerp. De keuken kreeg enkele nieuwe meubels en fijne kleuren en materialen voor een sfeervol geheel. Ook werd er een behangetje toegepast om op een subtiele manier een fijne eyecatcher toe te passen.

De woonkamer is een stuk groter geworden dan hij bestaand was, doordat twee ruimtes bij elkaar werden aangetrokken. Hierdoor ontstaat er een fijne hoek voor een ruime bank en door hieraan een kachel toe te voegen heeft de zithoek een totaal nieuwe beleving gekregen. De kachel kreeg een mooie ombouw, om hem nog mooier uit te laten komen als centraal woonkamer punt. Door middel van verschillende tinten uit dezelfde kleurgroep toe te passen in zowel de woonkamer als de keuken is er eenheid in de woning, maar is er toch een duidelijke afscheiding tussen verschillende functies. Het geheel is hierdoor speels en warm geworden, ook door de combinatie met stoere en grove materialen. Het eindresultaat is een sfeervol, stoer en vooral gezellig familiehuis!