interieuradvies nijverdal

Voor een jong gezin uit Nijverdal mocht Streept interieur & concepts een interieurontwerp maken voor de woonkamer en keuken. Het gezin heeft er een fijne verbouwing aankomen, waarbij de keuken bij de woonkamer betrokken wordt. Een heerlijk vooruitzicht, waarbij de beide ruimtes een mooi en warm geheel mochten vormen om zo een lekker familiehuis te creëeren.

We maakten voor het gezin verschillende opties voor de keuken, waarbij het optie met de hoge kasten aan het einde en een dubbel aanrecht, met barretje, de favoriete optie van de bewoners was. We werkten deze optie uit, voegden er een groot maatwerk meubel rondom de hal muren aan toe, waar ook de televisie in verwerkt zit. Daarnaast zorgt de kast voor voldoende opbergruimte én creëert het een lekker, extra zitje.

Om de verschillende functies bij elkaar te betrekken, maar er toch aparte sferen aan te geven kregen de keuken, de eethoek en de woonkamer allemaal een andere tint uit een fijn, blauw kleurenpallet. De balken op het plafond hielpen om een mooie kleurovergang neer te zetten en de ruimtes op een mooie manier over te laten lopen. De blauwe kleur, in combinatie met het warme underlayment en overige warme materialen zoals het vloerkleed zorgen voor een fijne, warme aankleding en sfeer. Al met al een warm en gezellig familiehuis!