interieuradvies lemelerveld

Voor een jong gezin uit Lemelerveld mocht Streept interieur & concepts een moodboard en indelingsplattegrond presenteren. De wens was een sfeervolle, kleurrijke en fijne gezinswoning waarin iedereen zijn eigen plekje heeft, maar er ook heerlijk samen in de zithoek gezeten kan worden.

Het nieuwe interieur is een combinatie van nieuwe en bestaande meubels, fijne accessoires en vooral een goede basis aan fijne kleuren. Daarnaast is er over de gehele lange wand van de woonkamer een maatwerk meubel toegevoegd waarin de tv verwerkt wordt. De kast loopt door in een bankje met daarachter een prachtig behangetje welke een mooie eyecatcher vormt bij binnenkomst. Ook is er genoeg ruimte voor persoonlijke items, door middel van richels en een halfhoog voorzet wandje welke als lambrisering dient. Deze persoonlijke items, herinneringen en foto’s zorgen ervoor dat de woning nog meer het fijne gezinsgevoel ademt waar de bewoners naar opzoek zijn. Al met al een woning met fijne kleuren, warme materialen en een gezellige gezinssfeer!