interieuradvies lemelerveld

Voor een stel uit Lemelerveld mocht Streept interieur & concepts een ontwerp presenteren voor de verbouwing van hun huidige woning. Komend jaar gaan zij hun woning uitbouwen met als doel een fijne leefkeuken en knusse, maar ruimere, woonkamer te creëren. Streept mocht meedenken over het nieuwe interieur én mocht de bewoners een eerste kijkje geven in de nieuwe ruimte.

In de nieuwe inrichting staat een strakke haard centraal. Deze haard vormt een afscheiding tussen de woonkamer en de eethoek, maar geeft tegelijkertijd een warme sfeer aan de ruimtes en vormt een echte eyecatcher. In de eethoek staat een stoere, ovale tafel midden in de ruimte. Deze word versterkt door een strakke inbouwkast met speels kleureneffect én de huidige keuken, maar dan zonder bovenkastjes. Door de bovenkastjes te vervangen voor een houten plank ontstaat er een ruimtelijker gevoel en staat er met een kleine ingreep, een compleet nieuw geheel.

De woonkamer heeft een nieuwe, grote bank gekregen. Deze bank zorgt in combinatie met het vloerkleed, het fauteuiltje en het stoere tv meubel voor een knusse plek om heerlijk avonden door te brengen. De nieuwe ramen in de uitbouw zorgen voor een prachtig zicht; een perfecte plek om lekker weg te staren. De warme, maar lichte vloer zorgt in combinatie met andere materialen voor een warm geheel. Een perfecte combinatie tussen modern, industrieel en landelijk!