interieuradvies raalte

Voor een jong stel dat aan het bouwen is in Raalte mocht Streept interieur & concepts een ontwerp voor de volledige benedenverdieping presenteren. De woning stond alleen nog op papier, maar door middel van 3D visuals mocht ik hen voor het eerst een kijkje geven in hun nieuwe woning. Het blijft een speciaal gevoel!

Voor de inrichting van de nieuwe woning mocht ik meedenken over de gehele benedenverdieping. Van de plek van de keuken en de inrichting hiervan, tot aan de aankleding van de hal en van de trapbekleding tot aan het toilet. Over elk detail is nagedacht. De gehele benedenverdieping is op elkaar afgestemd.

Het stel was op zoek naar een warme, stoere woning met industriële en Scandinavische details. Een woning die genoeg plek bied voor heerlijk samen tafelen en voor borrelen met vrienden in een heerlijke zithoek. De blauwe kleur loopt door over de gehele begane grond en komt op verschillende, speelse manieren terug. Zo is in de zithoek een stoere, knusse ‘koof’ gecreëerd door de blauwe kleur over het plafond door te trekken en komt dezelfde kleur in de hal weer terug in combinatie met een verassende lambrisering.

Door de verschillende tinten blauw te combineren met warm hout, brede planken en verassende details en afwisselingen ontstaat er met deze koele kleur een warm en sfeervol geheel. Precies waar de bewoners naar op zoek waren!