interieuradvies raalte

Voor een echtpaar uit Raalte mocht Streept interieur & concepts aan de slag met een nieuw interieur voor de woonkamer. Een combinatie van bestaande meubels, met name in de eethoek, bestaande verlichting en een nieuw meubelplan voor de zithoek en de extra loungehoek aan de voorkant van de woning.

De nieuwe indeling van de woning maakt dat de woning weer een frisse uitstraling krijgt. In de zithoek werd de opstelling ietwat aangepast, de eethoek kreeg een nieuwe sfeer doormiddel van een nieuwe bekleding voor de kast en de overige meubels kregen nieuwe plekken in de woning, waardoor het weer nieuw binnenkomen is. De ruimtes kregen meer sfeer door het aanbrengen van een subtiele kleur op de muren en kleur in schilderijen, accessoires en een fauteuiltje. Ook door de banken samen te voegen door een tafeltje met een eyecatcher van een vaas én door het grote ronde kleed dat prominent in de zithoek ligt. Daarnaast werden de huidige gordijnen vervangen door wat zwaardere, chique gordijnen met een prachtige wave plooi, wat naast een luchtige uitstraling ook een prachtige, luxe uitstraling geeft.

Waar de bewoners waarschijnlijk een ingreep aan de vloer een te grote verandering vinden, heb ik ze toch mogen verassend met een prachtige visgraat optie; een optie die in de smaak viel bij de bewoners en waar zeker meer onderzoek naar gedaan gaat worden. Al met al een advies dat zeer goed is ontvangen en waar zeker een positief vervolg aan zit; de uitwerking!