badkamer ontwerp wierden

Voor een stel uit Wierden mocht Streept interieur & concepts een ontwerp maken voor de badkamer op de bovenverdieping. Al eerder mocht Streept voor hetzelfde stel de woonkamer en keuken ontwerpen en nog geen week na die presentatie kwam al de vraag voor het ontwerp voor de badkamer. Altijd leuk als mensen enthousiast blijken te zijn en meteen een extra ontwerp willen!

De wens was een tijdloze badkamer met een eigen en unieke uitstraling. Grijstinten gecombineerd met hout en wit, maar toch een kleureffect, een effect in tegels en strakke, verfrissende meubels. Een badkamer is een verbouwing die je het liefst niet iedere paar jaar opnieuw doet. De wens om de badkamer dan ook tijdloze te houden is een logische stap. Door toch in deze basistinten verschillende contrasten aan te brengen en te spelen met vormen en materialen is de badkamer tijdloos geworden, maar heeft het wel het unieke ‘wow’ en wellness effect waarna de bewoners op zoek waren. Een groen accent in speelse nisjes en het geheel is compleet. Een fijne badkamer die qua sfeer en gevoel perfect past bij de rest van de woning!