tuin ontwerp groesbeek

Voor een jong gezin uit Groesbeek mocht Streept interieur & concepts een ontwerp maken voor de inrichting van hun tuin. Voor alles is een eerste keer, dus toen ik de vraag kreeg of ik een compacte stadstuin wilde omtoveren tot een gezellige, knusse familietuin zag ik er direct een leuke, nieuwe uitdaging in.

De tuin werd qua groen gevuld met klimop en plantenbakken met grassen. Verder was de wens een veranda, welke voor een speels diepte effect ook nog een kleine ophoging kreeg. Onder de houten veranda bevind zich een fijne eethoek en een knusse zithoek. Voor de veranda is nog een heerlijk zitje in de zon toegevoegd. De zomersfeer werd helemaal afgemaakt door het toevoegen van kleden, accessoires én de juiste verlichting. Door middel van de veranda en een heather is de tuin naast deze heerlijke zomertuin ook perfect voor alle andere seizoenen; de compacte tuin is een ruim ogende, maar toch knusse buitenkamer geworden!