interieuradvies wierden

Voor een leuk stel uit Wierden mocht Streept interieur & concepts een ontwerp presenteren voor de woonkamer en keuken. De wens was een knusse, Scandinavische en industriële inrichting mét als aller grootste wens een haard als centraal punt.

Het stel wilde meer tijd doorbrengen in de leefkeuken, maar tegelijker tijd een sfeervolle woonkamer neerzetten waar lekker gerelaxt kan worden. De beide functies van elkaar scheiden, maar toch eenheid creëren en de ruimtes soepel in elkaar laten overlopen. Ook waren ze op zoek naar een interieur met unieke elementen, frisse groene kleuren en warme materialen. Al deze wensen kwamen terug in het kleurenplan, de meubels en de accessoires. Dit in combinatie met de stalen deuren zorgt voor een stoer en sfeervol geheel, iets wat perfect past bij het fijne huis waar ze in wonen.

Er werden verschillende hoekjes gevormd; een knusse, ronde eettafel waar gezellig getafeld kan worden, maar waar ook de avond voortgezet kan worden. De haard als centraal punt naast de bank. Waarbij de bank met een speels hoekje een gezellige, warme hoek bij deze haard vormt. En natuurlijk de bank met de televisiehoek, waar avonden gerelaxt kan worden. Deze verschillende hoekjes samen zorgen voor veelzijdigheid en afwisseling, door elk hoekje een andere eyecatcher te geven werkt dit gevoel extra sterk door. Denk aan het tegeltje op de haard ombouw, het behangetje bij de eettafel en noem maar op. Flexibel, sfeervol en originaliteit. Alle elementen van gezelligheid!